ZAVRŠIO NOVI ALBUM

Berlusconiju ostala karijera tekstopisca

Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Odlazak s vlasti nije prekinuo kreativnost neuništivog bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji je napisao riječi za pjesme na novom CD.-u koji će se na tržištu pojaviti u petak, izvijestio je u utorak CNN

Album 'Prava ljubav' napuljskog gitarista i pjevača Mariana Apicelle ima 11 pjesama nastalih u posljednje dvije godine.

Većina melodija temelji se na tradicionalnim napuljskim narodnim napjevima, uz elemente jazza i malo sambe i drugih latinoameričkih ritmova.

Apicella je rekao da je prošli vikend proveo s Berlusconijem u njegovoj vili u Sardiniji, poznatoj po tome da je u prošlosti obilovala mladim ženama, što je ovaj put izostalo.

'Bili smo samo nas dvojica, pijanist i nekoliko članova posluge. Berlusconi je bio jako opušten, možda i zato što sad ima manje obveza', rekao je Apicella, naglasivši da je bivši premijer vrlo ponosan na novi album, osobito na pjesmu 'Ma se ti perdo' ('Ako te izgubim'), polaganu sambu.

'Prava ljubav' je četvrta suradnja između Berlusconija i Apicelle, u kojoj Apicella najprije napravi glazbu, a potom ide Berlusconiju po riječi.

'Kad sam zadovoljan time kakvu sam glazbu napravio, odnesem mu je i on piše riječi - katkad odmah, katkad malo poslije', rekao je Apicella, koji se s Berlusconijem upoznao na jednom političkom skupu prije desetak godina i odmah su postali bliski.

Jedna od pjesama Apicelle i Berlusconija

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi