NE MOŽE TO BEZ NJEGA

Bandić: Gdje ću biti ako ne na utakmici?

20.03.2013 u 14:58

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas da će biti na utakmici Hrvatska - Srbija na stadionu Maksimir i istaknuo kako vjeruje da će proći sve u redu

'A gdje bi trebao biti gradonačelnik glavnog grada - na povijesnoj utakmici između dviju reprezentacija, sigurno ne izvan grada', rekao je Bandić i dodao da ga veseli što će nazočiti utakmici.

Još ga više veseli, kako je rekao, što će i grad Zagreb biti 'na visini zadatka'. 'Veseliti se i bodriti naše, a ne vrijeđati drugog i drugačije. To je lijepo reći, lako je reći, treba se to i dogoditi, ali ja sam uvjeren da će tako i biti', rekao je Bandić na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi koja je bila održana o temi 'Akti gradonačelnika' uoči sutrašnje sjednice Gradske skupštine.

No, upozorio je i da ljudi koji se bave javnim poslom, od sportskih do političkih djelatnika, utječu na ozračje na toj utakmici. 'Športaši neka govore više jezikom športa, a manje politike i bit će sve kako treba', poručio je.

Istaknuo je kako je Grad Zagreb s Hrvatskim nogometnim savezom i Policijskom upravom zagrebačkom učinio sve da to bude 'kako Bog zapovijeda'.

Održali smo već tri sastanka o toj temi i sutra ujutro u 7.30 sati, prije sjednice Gradske skupštine, imamo zadnji briefing na stadionu Maksimir, rekao je Bandić.