U NADI JE SPAS

Assassin's Creed: Brotherhood PC detalji

11.02.2011 u 13:01

Bionic
Reading

Hvaljeni Ubisoftov naslov Assassin's Creed: Brotherhood od kraja prošle godine egzistira na konzolama, a njegova PC verzija uskoro bi se trebao pojaviti na tržištu. Povodom toga, donosimo vam neke zanimljive detalje koje bi svaki obožavatelj serijala trebao znati

Svi ljubitelji popularnog serijala Assassin's Creed koji ne posjeduju jednu od konzola te čekaju kao ozebli sunce da se Brotherhood pojavi za osobno računalo, vjerojatno znaju da će PC verzija igre u prodaju biti puštena 25. ožujka 2011. Na osobnom računalu igra će imati opciju prikaza za više monitora te će imati podršku za stereoskopski 3D.

 

Opciju multi monitora podržava AMD Eyefinity a NVIDIA 3D Vision zadužena je za 3D prikaz. Za razliku od konzolaške verzije, PC igrači trebali bi dobiti i bolje sjene i refleksije te detaljniju okolinu i likove. Još jedna dobra vijest leži u činjenici da će vam za pokretanje Brotherhooda biti dovoljna jednaka jačina hardwarea kao i za Assassin's Creed 2.


Izgleda da izdavač Ubisoft nije htio ništa riskirati s verzijom za PC te je odlučio igrati na sigurno. U prevedenom smislu to znači da će vlasnici PC verzije dobiti vrhunski proizvod dostojan PC platforme.  

Assassin's Creed Brotherhood