'NEODGODIVE OBVEZE'

Andrej Korljan više nije branitelj Darka Kovačevića Daruvarca

20.12.2018 u 21:17

Bionic
Reading

Zadarski odvjetnik Andrej Korljan rekao je da nije više branitelj Darka Kovačevića Daruvarca, a razlog otkazivanja punomoći je u preklapanju s prije preuzetim obvezama

'Za 9. i 10. siječnja imam zakazane rasprave u jednom uskočkom predmetu na Županijskom sudu u Zagrebu. To je za mene priroritet, a nakon toga imam neke neodgodive privatne obveze oko djeteta tako da sam morao otkazati punomoć Kovačeviću', prenosi RTL riječi Andreja Korljana koji će o ovome sutra obavijestiti Općinski sud u Zadru.

  • +10
Darko Kovačević Daruvarac Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Nastavak suđenja Daruvarcu za teške tjelesne ozlijede i prijetnju 18-godišnjoj Zadranki zakazan je za 9. siječnja, a obranu će umjesto Korljana preuzeti donedavni sudac Županijskog suda u Zadru Boris Radman.

Korljan se nakon puštanja Daruvarca na slobodu našao pod velikim pritiskom javnosti. Na nekoliko mjesta u Zadru osvanuli su grafiti prijetećeg sadržaja prema njemu, sve prijetnje koje je dobivao zadnjih dana Korljan je prijavio zadarskoj policiji ističući da se ne osjeća ugodno kad mu se tako javno prijeti smrću.