JESTE LI IH VIDJELI?

Andrea je nađena u Londonu, za ovim osobama se još uvijek traga

25.10.2013 u 13:09

Bionic
Reading

U tjednu za nama u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba upisano je, ali i izbrisano, sedam osoba, što znači da su one vrlo brzo pronađene, među kojima je i 19-godišnja studentica iz Dubrovnika koja je odličnom suradnjom policije pronađena u Londonu. Nažalost, upisano je ostalo još devet osoba kojima nema traga. Pogledajte o kome je riječ i svaku informaciju dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Trenutačno se traga za 68 osoba nestalih ove godine. Po jedna je nestalau siječnju i veljači, tri u ožujku, četiri u travnju, pet u svibnju,šest u lipnju, pet u srpnju, sedam u kolovozu, 15 u rujnu te 21 ulistopadu. Među njima je 30 maloljetnika.

Od 17 nestalih osoba u tjednu ranije, pronađeno je deset, a za ostalima se i dalje traga. To su Silvija Grgas (35) - Benkovac, Paula Bašica (14) - Osijek, Romana Sarah Dražić (16) - Bedekovčina, Brigita Divjak (15) - Osijek, Neđmije Rama (16) - Budinščina, Marin Prole (19) - Ivanec i Dražen Balog (16) - Zagreb.

Naknadno je prijavljen nestanak i Paole Horvat Sovilj (29), kojoj se trag izgubio 15. listopada u Karlovcu. Toj je mladoj ženi djevojačko prezime Margan, rođena je u Rijeci, a otišla je s karlovačke adrese prebivališta Nehajeva 4, u trapericama, smeđoj dugoj majici i tenisicama. Visoka je 158 centimetara, plave kose i plavih očiju. Na četvrtom prstu lijeve ruke ima tetovažu - staroegipatski križ.

Uz 16-godišnjeg Dražena Baloga, o čijem smo nestanku već izvijestili, prošlog petka, 18. listopada, nestala su još dva mlada Zagrepčanina, Kristijan Antunović (16) i Luka Matijaščić (17).  Kristijan Antunović (16), čiji osobni opis policija ne posjeduje, udaljio se s adrese boravišta Pahinsko 6, Ivanec, a Luka Matijaščić (17) otišao je u nepoznato s adrese prebivališta Ljudevita Gaja 8, Bregana. Luka je visok 170 centimetara, slabije tjelesne građe, kestenjste ravne kose i kestenjastih očiju. U trenutku nestanka na sebi je imao smeđu kožnu jaknu, smeđu majicu s kapuljačom, sive traperice, svjetlozeleni remen svjetlozelene tenisice 'Nike'.

U subotu, 19. listopada, nejavivši se ukučanima, od kuće u Slavonskom Brodu, K. Kotromanić 57, otišao je 59-godišnji Alija Rešat. Alija je rođen u Prištini, visok je 175 centimetara, slabe građe, prosijede rijetke kose i kestenjastih očiju. Na lijevom oku ima tufer. Bio je odjeven u crnu jaknu, smeđu košulju i crne hlače.

S adrese boravišta Pahinsko 6, Ivanec, 20. listopada udaljio se i 17-godišnji Ljubo Oršuš, rođen u Varaždinu. Ni o njemu policija ne posjeduje više podataka. Te nedjelje u Rijeci se izgubio trag 18-godišnjoj Zagrepčanki Ivani Kižlin. Ona se udaljila s adrese boravišta Vukovarska 48, u crnoj jakni i trapericama. Visoka je 158 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči.

Potom je u ponedjeljak, 21. listopada, s mjesta boravišta Bjelovarska cesta 137/a u Koprivnici otišao 55-godišnji Marko Škvorc. On je rođen u Trnovcu Sokolovačkom, a prema policijskim podacima, sklon je odlascima. Visok je 170 centimetara, slabije je građe, prosijed, tamnoplavih očiju i bez svih zubiju.


Nadalje, u utorak, 22. listopada, nestale su dvije maloljetne ženske osobe. Zagrepčanka Petra Dragičević (17) ponovo je otišla s adrese prebivališta Rudolfa Bičanića 20 u Zagrebu. Visoka je 161 centimetar, srednje je građe, ima plavu kosu, smeđe oči, a na desnoj strani vrata tetovažu u boji, u obliku ruže. Bila je u crnoj majici s kapuljačom dugih rukava, tamnim hlačama i visokim čizmama 'Martines'.

Druga osoba je Tatjana Mihalic, djevojčica od tek 13 godina, rođena u Varaždinu, koja je otišla s mjesta prebivališta Međimurska 15 u Kuršancu i još se nije vratila. Na sebi je tada imala vunenu ljubičastu majicu, traperice i smeđe tenisice, a visoka je 160 centimetara, srednje građe, crne guste kose i kestenjastih velikih očiju.

Zasad posljednja prijavljena nestala osoba je Tino Janković (17). Taj se mladi Šibenčanin u srijedu, 23. listopada, udaljio s adrese prebivališta Sopaljska 23, Šibenik. Visok je 170 centimetara, slabe građe, kestenjaste kose i kestenjastih očiju.