komunikacijski stručnjak

Alex Braun: Milanović je inteligentan i motiviran, otvorena mu je budućnost u politici

30.03.2017 u 13:33

Bionic
Reading

Komunikacijski stručnjak Alex Braun, koji je tijekom 2015. godine radio za SDP i tadašnjeg premijera i šefa stranke Zorana Milanovića, danas je gostujući na N1 televiziji rekao kako Milanović ima budućnost u politici te objasnio zašto ne bi pristao raditi za HDZ

'On je vrlo inteligentna, sposobna i  motivirana osoba. Mislim da mu je budućnost otvorena', rekao je Alex Braun odgovarajući na pitanje kakvu budućnost u politici ima bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Nakon prilično uspješne kampanje za SDP pred parlamentarne izbore 2015. Braun nije bio angažiran u predizbornoj kampanji 2016. godine.

'Oni su mislili da me više ne trebaju pa nismo nastavili suradnju', rekao je Braun. Iako nije bio uključen u lanjsku kampanju, misli da je curenje snimke Milanovićeva razgovora s braniteljima bio ključan trenutak te predizborne kampanje.

Objasnio je i zašto ne bi prihvatio eventualnu ponudu HDZ-a.

'Imam dva principa kojima se vodim - nikad ne bih radio za suprotnu stranu. Ako bi prošao određeni broj godina, onda bih razmislio o tome. A ne bih nikad radio s klijentima s kojima bih se osjećao neugodno. Trenutno ne bi bilo prikladno da poslujem s HDZ-om', rekao je Alex Braun na N1 televiziji.