POTRAGA ZA RAZBOJNIKOM

Ako prepoznajete ovog muškarca, odmah se javite policiji

29.09.2016 u 11:31

Policija traga za razbojnikom

Izvor: Promo fotografije / Autor: PUZ

Bionic
Reading

Policija moli građane pomoć pri prepoznavanju muškarca koji je u Zagrebu u Ulici Brune Bušića u ponedjeljak 15. kolovoza oko 19.50 počinio kazneno djelo razbojništva uz prijetnju vatrenim oružjem. Nepoznati počinitelj je ušao u trgovinu i djelatniku zaprijetio vatrenim oružjem te zatražio da mu preda novac

Radi se o muškarcu starom oko 25 godina, visine oko 170 cm, mršavije tjelesne građe, odjevenom u plavu majicu kratkih rukava s natpisom REGATTA te francuskom zastavom sprijeda i crne kratke hlače. Na glavi je nosio šilt kapu tamne boje i sunčane naočale s plavim staklima, a preko ramena crnu torbicu. Bio je obuven u crne tenisice s plavim detaljima, a prijetio je vatrenim oružjem.


Nepoznati muškarac se također dovodi u vezu s kaznenim djelom razbojništva koje je počinjeno 16. kolovoza u 16.30 u Zagrebu, u trgovini u Trumbićevoj ulici, a koje je počinjeno na sličan način. Nepoznati je muškarac tom prilikom nosio kratku crvenu majicu i šilt kapu.

Molimo građane, ukoliko raspolažu informacijama o identitetu nepoznatog počinitelja, da ih dojave na broj telefona 192, e-mail zagrebačka@policija.hr ili odu u najbližu policijsku postaju.