kolinda grabar kitarović:

'Agrokor je težak slučaj, ali život ide dalje'

27.10.2017 u 20:12

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović gostovala je u centralnom HRT-ovom Dnevniku gdje se osvrnula na krizu u Agrokoru i poručila: u životu ima i važnijih pitanja

Ona je trećeg dana boravka u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, gdje je privremeno preselila svoj Ured, obišla Lastovo, Mljet i Šipan.

Kazala je kako je o mnogim aspektima krize u Agrokoru doznala iz medija, kao i svi građani. Na pitanje ima li disonantnih tonova u odnosu s premijerom Andrejem Plenkovićem rekla je kako i on i ona imaju pravo na mišljenje, ali ih povezuju državni interesi.

'Nema disonance, već samo nijanse u mišljenjima', rekla je predsjednica . Dodala je kako nije razgovarala s njim oko krize u Agrokoru jer je već tri dana na terenu.

'Agrokor jest ogroman i kompleksan slučaj, ali život se ne svodi na Agrokor. Jedno pitanje ne smije zaokupiti svu energiju', rekla je i zaključila: 'Na terenu se osjeća optimizam jer smo riješili nekoliko pitanja od životne važnosti za otočane. To bi trebali raditi svi političari - ići na teren i riješiti goruća pitanja u državi'.

  • +16
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović otvorila je privremeni ured u Dubrovačko-neretvanskoj županiji Izvor: Cropix / Autor: Niksa Duper / CROPIX