LJEPOTA I BRZINA

Zvijezda 'Vuka s Wall Streeta' vozi električni Nissan

22.02.2017 u 14:10

Bionic
Reading

Zvijezda filmova Odred otpisanih i Vuk s Wall Streeta, Margot Robbie, novo je zaštitno lice Nissanova programa električnih vozila i vožnje bez emisija ugljičnog dioksida

Glumica Margot Robbie predstavila se na svjetski poznatoj stazi na kojoj se održava Velika nagrada Monaka u Formuli 1 kao Nissanova nova ambasadorica električnih vozila ponoćnom utrkom u Nissanovu radikalnom sportskom automobilu BladeGlider na potpuno električni pogon. Margot Robbie radikalni je trosjed isprobala na zatvorenoj uličnoj stazi Monaka prije utrke s drugim BladeGliderom. Dva su se sportska automobila snage 272 konja utrkivala niz legendarni tunel i odmjerila snage na dugom lijevom zavoju Massenet prije dolaska na cilj na glamuroznom trgu Casino.  

Margot Robbie u električnom Nissanu Autor: Nissan

Margot Robbie tom je prilikom izjavila: „Ovo su uzbudljiva vremena za električna vozila. Sve više vozača odabire električni pogon i okreću se održivoj budućnosti, a Nissan BladeGlider nagovještava budućnost pametnijih automobila vrhunskih performansi.” Prototip Nissana BladeGlider, koji postiže najveću brzinu od 190 kilometara na sat, a od 0 do 100 km/h ubrzava za manje od pet sekundi, predstavlja novu viziju dizajna električnih sportskih automobila budućnosti. Prototip je dio strategije Inteligentne mobilnosti, Nissanove vizije načina na koji bi se u budućnosti automobili trebali voziti, što bi ih trebalo pokretati i kako bi ih trebalo integrirati u društvo.