TKO ŠTEDI, VRIJEDI

Želite trošiti manje novca na igre za PC? Ovo su najbolji ulovi koje možete ugrabiti tijekom rasprodaja

06.11.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Sve izvrsne igre na ovoj listi povezuje jedna karakteristika - kad stignu rasprodaje, uvijek ih možete uloviti po osjetno nižim cijenama

Rasprodaje igara na Steamu oduvijek su bile dobra prilika za trošenje velike količine našeg teško zarađenog novca. S obzirom na snižene cijene igara koje ciljamo mjesecima, ponekad je vrlo teško ne oduprijeti se porivu da dodamo još neku koju nismo htjeli kupiti zbog previsoke cijene ili manjka slobodnog vremena za igranje. Problem je, doduše, to što rasprodaje na Steamu obično obuhvaćaju strahovito velik broj igara, otežavajući odluku što na kraju kupiti. Upravo smo zato napravili listu izvrsnih igara koje redovito završavaju među sniženim naslovima. Ako ih odlučite kupiti, samo se strpite do sljedeće velike rasprodaje - šansa da će tad biti dostupne po smiješno niskim cijenama skoro je sigurna.

DayZ

DayZ je jedna od igara kojima nikako ne pada popularnost. Naslov i danas dobiva hrpu nadogradnji koje to iskustvo čine interesantnijim. Ako se kolebate oko kupnje, sljedeća rasprodaja na Steamu bit će jako dobra prilika da je dodate u kolekciju. Cijena joj je, napomenimo, tijekom rasprodaja često snižena za 40 posto.

Death Stranding Director's Cut

Premda se više radi o akcijskoj avanturi nego horor igri, Death Stranding je poznat po prekrasnim vizualima i čudnovatom svijetu koji možete istraživati. Death Stranding Director's Cut često je snižen za oko 40 posto.

Resident Evil Village

Resident Evil, premda ni blizu šokantan kao ikonička 'sedmica', i dalje predstavlja zanimljivo iskustvo koje će razveseliti svakog tko je oduvijek želio reći da je odigrao neki njegov nastavak, ali ga je od prijašnjih izdanja bilo previše strah. Igru se tijekom rasprodaje može kupiti po cijeni sniženoj za oko 25 posto.

Dead by Daylight

Ako više volite horor igre koje dolaze u formatu online iskustva s prijateljima, obavezno isprobajte Dead by Daylight. Riječ je o igri za više igrača u kojoj njih četiri bježe od onog koji preuzima ulogu jednog od natprirodnih ubojica kakve susrećemo u raznim filmovima strave. Dead by Daylight obično je snižen za vrtoglavih 60 posto.

Hunt: Showdown

Hunt: Showdown baca igrače u močvare Louisiane ispunjene čudovištima i drugim lovcima na čudovišta koji žele zaraditi što više, a da ne nastradaju. Riječ je o izazovnoj igri koja je bila i ostat će vrlo zabavna. Hunt: Showdown obično je snižen za oko 50 posto.

GTFO

GTFO je izazovna pucačina iz prvog lica koju apsolutno morate zaigrati s društvom te koja zahtijeva vrlo dobru koordinaciju. Ako uživate u pucačkim igrama iz prvog lica koje nagrađuju koordinaciju, toplo preporučujemo GTFO. Igra je na rasprodajama obično snižena za oko 25 posto.

Alan Wake

Premda je riječ o relativno staroj igri, Alan Wake je i dalje jedna od zanimljivijih horor akcijskih avantura na tržištu. Naslov ima bogatu priču, imerzivno gejming iskustvo i često sniženu cijenu za oko 75 posto.

Hellblade: Senua's Sacrifice

Ako ste ljubitelji jako dobrih priča i imerzivne atmosfere, zaigrajte Hellblade. Riječ je o atmosferičnoj i očaravajućoj ekspediciji u dubine demencije pretvorenoj u format videoigre. U Hellbladeu preuzimate ulogu Senue, keltske ratnice koju proganjaju vizije pakla. Igru je moguće kupiti po 75 posto nižoj cijeni, što vam daje točno nula razloga da ju zaobiđete.

Star Wars Jedi: Fallen Order

EA Gamesov Star Wars Jedi: Fallen Order izvrsna je akcijska avantura iz trećeg lica koju je razvio dobro uigran tim iz Respawn Entertainmenta. U igri razvijate moći Sile dok gradite svoju svjetlosnu sablju, a sve to možete iskusiti po cijeni sniženoj za oko 80 posto.

GEJMING PREPORUKA

[VIDEO] Samo za hrabre: Izabrali smo najbolje i najstrašnije horor igre za jednog ili više igrača

Pogledaj galeriju