GEJMING

Želite isprobati Civilization 6? Skinite ga besplatno

13.02.2019 u 09:36

Bionic
Reading

Popularna igra osvajanja i diplomacije bit će potpuno besplatna do četvrtka navečer. Ako vam se svidi, moći ćete ju kupiti po prilično sniženoj cijeni

Ako ste obožavatelj strategija na poteze, vjerujemo da vam opis Firaxisove hit-videoigre iz 2016. nije potreban. Ako ste već neko vrijeme na bi ili ne bi oko njezine kupnje, evo vam prilike da ju isprobate prije nego što izvadite kreditnu karticu. Da, Sid Meierov Civilization 6 je trenutno besplatan na Steamu.

Ako se odlučite za download, igru ćete moći isprobavati do sutra navečer, odnosno do 14. veljače u 19 sati kada će 'Civ 6' opet dobiti etiketu sa cijenom.

Izvor: Društvene mreže / Autor: 2K/Firaxis

Ova promocija ne dolazi od nikud, naravno. Izdavač 2K je pametni tempirao besplatni Civilization 6 kako bi reklamirao dolazak skorašnje ekspanzije Gathering Storm koja na tržište stiže točno na kraju promotivnog razdoblja.

Gathering Storm uvodi nove vremenske nepogode, mehanike globalnog zatopljenja, nove vođe, poboljšanu diplomaciju i hrpu drugih stvari. Ako se tijekom promocije odlučite usvojiti jednu kopiju Civilizationa 6, za nju ćete trebati izdvojiti 125 kuna. Više o igri možete pročitati na službenoj stranici dućana Steam.

NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA

Ovo su apsolutno najbolje igre koje smo zaigrali u 2018.

Pogledaj galeriju