I TO BESPLATNO

Zašto ne biste poslali e-mail u poštanski sandučić?

13.11.2014 u 10:11

Bionic
Reading

Nekad davno pisma smo, djeco, slali i primali u papirnatom obliku. Putovala su danima, ponekad tjednima i mjesecima ako bi trebala stići s kontinenta na kontinent

Internet je to (uz hrpu drugih stvari) promijenio, tako da su danas rijetki oni koji i dalje imaju vremena i volje pisati rukom pisma i slati ih poštom. No čini se da ima nostalgičnih za tim danima. Toliko da su voljni vašu digitalnu poruku pretvoriti u pismo i poslati ga besplatno.

Snail Mail My Email pokret je koji je 2011. pokrenuo umjetnik Ivan Cash. Isprva je rukom pisao pisma ljudi koje nije poznavao i slao ih e-poštom. Kako je projekt rastao, tako se povećavala i količina pisama koje je trebalo napisati, sve dok se Ivan nije našao oči u oči s više od deset tisuća pisama.


Razumljivo, to mu je bilo malo previše pa je u pomoć pozvao skupinu dobrovoljaca, spremnih na odašiljanje pisama diljem svijeta.

Tri godine kasnije, duh projekta još je živ. Poslat će vašu digitalnu poruku pisanu rukom kome god bilo gdje u svijetu besplatno. Dostavite je do 16. studenog, jer je do tada usluga besplatna.

Izvor:Neowin