tri dana u opatiji

Zanima vas UX, Javascript, PHP...? Evo što će biti na Web Summer Campu ove godine

18.07.2023 u 11:54

Bionic
Reading

Jedanaesti Web Summer Camp ove se godine seli u Opatiju. Održat će se od 31. kolovoza do 2. rujna u Hotelu Ambasador, a okupit će brojne developere, dizajnere i web-stručnjake iz raznih krajeva svijeta

Netgen, domaća IT tvrtka, koja od 2012. godine organizira ovo događanje navodi da se od ove godine Web Summer Camp vraća svojem originalnom programu u trajanju od tri dana.

“Od ove godine se vraćamo dužem programu, pri čemu će prva dva dana biti posvećena cjelodnevnim radionicama, dok će treći dan ponuditi predavanja o relevantnim web-temama. Ovo je ujedno i koncept koji su većinski zatražili naši polaznici sami i odlučili smo ih poslušati”, objašnjava Ivo Lukač, Netgenov suosnivač i direktor.

Radionice će u prva dva dana biti održane u pet trackova: UX, Javascript, PHP, Symfony i Tech forum, u kojem će predavanja održati Sophia Prater iz SAD-a, Harry Roberts iz Velike Britanije, Anna Filina iz Kanade, Nenad Vukušić iz Hrvatske te brojni drugi. Konferencijski dio trećeg dana ponudit će predavanja koja će održati Jeremy Keith, Andy Bell, Cheukting Ho iz Velike Britanije, Deane Barker iz SAD-a te drugi.

Kako kažu, ulaznice za Web Summer Camp se mogu nabaviti za njegova sva tri dana ili samo za njegov zadnji dan – konferencijski dio koji se održava u subotu, 2. rujna. Nedjelja ili posljednji dan, 3. rujna, obično je rezerviran za izlet za sve polaznike, odnosno druženje i plovidbu brodom do jednog od obližnjeg otoka.