BILO JE I VRIJEME

Zakrpa za problematični Batman stiže 'za nekoliko tjedana'

24.08.2015 u 12:01

Bionic
Reading

Warner Bros. napokon se oglasio po pitanju obećanog patcha za 'Arkham Knight' koji bi vani trebao biti, tvrde - za nekoliko tjedana

Batman: Arkham Knight na tržištu se pojavio krajem lipnja. Samo nekoliko dana kasnije igra se više nije uopće mogla nabaviti, ako ste je planirali igrati na PC-u. I ne, to nije bilo zbog ogromne potražnje.

Problem je, naime, bio u tome što je ta verzija bila doslovno devastirana i katastrofalno portana. Warner Bros. je iz nekog razloga odlučio da port neće odrađivati Rocksteady, nego drugi, vanjski studio.

Bila je to, danas znamo, najgora moguća odluka. Više od mjesec dana nikakvih informacija o obećanom patchu nije uopće bilo, no sada Warner Bros. kaže kako će se on pojaviti 'za nekoliko tjedana'. Mislim da to sve govori o tome u kakvom je stanju PC verzija izbačena na tržište.

Batman Arkham Knight kompilacija bugova


Bilo kako bilo, Warner obećava poboljšane performanse, stabilniji frame-rate, optimizirano korištenje sistemske memorije i VRAM-a. Očekivati možemo i bolje ponašanje na svim grafičkim karticama, a minimalna preporučena bit će Radeon HD 7870.

Igrači će uz patch moći i mnogo detaljnije podešavati postavke. Maksimalan broj FPS-a moći će se podesiti na 30, 60 i 90 FPS-a, a tu će biti i podešivači za teksture visoke razlučivosti, V-Sync, filtering, osjetljivost miša, itd.

Sve je to lijepo i dobro te će igra, nakon patcha, sigurni smo, konačno normalno funkcionirati. No, nažalost, šteta je već učinjena.