NOVITETI

Za Philipsov prvi zakrivljeni monitor pripremite 8.699 kn

24.09.2015 u 15:39

Bionic
Reading

Prvi Philips zakrivljeni AH-IPS LCD monitor Brilliance dijagonale 34 inča (86,3 centimetra) ima zaslon QHD rezolucije (3.440 puta 1.440 piksela na 60 Hz) koji se proteže od ruba do ruba, sa sRGB bojom i integriranim zvučnicima s DTS-om te bas sa surroundom

Zaslon je ultraširoki (172°/178°), svjetline 300 cd/m², s formatom 21:9.

U MMD-u tvrde kako je dizajniran za 'rad u vlastitoj zoni' te kako će smanjiti potrebu za okretanjem glave kako bi vidjeli ono što se nalazi na rubovima ekrana. Omogućuje slaganje dokumenata jednog do drugih, dok bi visoki kontrast trebao smanjiti zamor očiju i u situacijama kad je zaslon podijeljen na više ekrana.

Nudi i mogućnost povezivanja i usporednog gledanja sadržaja na više uređaja te ulaze za DisplayPort, HDMI 2.0, MHL i USB 3.0 (pa pomoću njega možete i puniti mobitel).


Opremljen je tehnologijom Philips Smart, koja automatski namješta boje i kontrolira intenzitet pozadinskog osvjetljenja kako bi se poboljšao kontrast.

Tu je i opcija Economy, koja omogućuje uključivanje samo desne strane zaslona, a time i manju potrošnju energije, dok bi opcija SmartResponse trebala osigurati nesmetano uživanje u igricama ili filmovima bez uobičajenog podrhtavanja, kašnjenja i takozvanog efekta duha.

Novi Philipsov zakrivljeni ultraširoki LCD monitor bit će dostupan krajem ove godine po cijeni od 8.699 kn (PDV uključen).