NA TRAGU OBEĆANJA

Watch Dogs ipak može izgledati kao prije dvije godine

17.06.2014 u 10:42

Bionic
Reading

Uporan igrač otkrio je da najnovija igra iz Ubisofta može izgledati upravo onako kako je izgledala prije dvije godine, kada je predstavljena na E3-u

Posljednjih nekoliko mjeseci, kada su se odbrojavali dani do izlaska Watch Dogsa, brojni igrači prisjetili su se kako je igra izgledala u prvim foršpanima objavljenima dvije godine ranije, kada je projekt predstavljen na E3-u. On vještiji napravili su i izravne usporedbe i stvar je vrlo jasna – igra čak ni na PC-u ne izgleda onako kako je izgledala tada, iako Ubisoft i dalje tvrdi suprotno. Naravno, ne očekuje se da izgleda tako čak ni na next-gen konzolama, ali na PC-u bi itekako mogla. Pokazuje to i pronalazak spretnijeg igrača, a on je unutar verzije za PC pronašao fileove koji, kada će uključe, vraćaju izgled igre na ono kako je izgledala prije te famozne dvije godine.

Watch Dogs TheWorse mod

Nevjerojatno, ali istinito. Kao prvo, Ubisoft je sasvim očigledno namjerno smanjio kvalitetu grafičkog prikaza, a kao drugo, kao da ne želi da igrači doznaju da igra i danas zaista može tako izgledati. Modder TheWorse kaže da je osim toga uspio otpakirati dodatne fileove koji poboljšavaju performanse. Hm, pa tko je tu lud? Da stvar bude bolja, sakriveni fileovi nose ime 'E3'. Ironije li. Mod je isprobala i ekipa Kotakua i kažu da stvar zaista funkcionira te igra zaista izgleda bolje. Naravno, Ubisoft još uvijek šuti, a izjasne li se ikada oko ovoga – bit će to vrlo zanimljivo. Na priloženim videomaterijalima pak možete vidjeti kako igra konačno izgleda s navedenim modom.

Watch Dogs theWorse mod 2