HT-OVA BOŽIĆNA PONUDA

Vrhunski smartfoni po sniženim cijenama

18.11.2014 u 20:36

Bionic
Reading

U promotivnom razdoblju uoči božićnih i novogodišnjih blagdana Hrvatski Telekom nudi svim novim i postojećim korisnicima niz popusta i akcija, vrhunske uređaje većih zaslona i najbrži 4G internet na hrvatskom tržištu

U mobilnom dijelu Božićne ponude ističu se uređaji HTC 610 i Huawei Ascend G6, koji se mogu u webshopu dobiti za samo 18 kuna u Planu za surfanje L te Sony Z3 Compact za 398 kuna u Planu za zabavu XL.

Tako svi korisnici HT-a, uključujući i poslovne, u promotivnom razdoblju mogu već za 175 kuna mjesečno mogu dobiti tarifu Plan s odličnim smartfonom i najbržim 4G mobilnim internetom. Svaki kupac u HT-ovom webshopu na poklon dobiva i prijenosni punjač.

Dodatno su snižene i cijene uređaja za postojeće korisnike, pa se tako iPhone 5S 16 GB može dobiti već za 1.198 kuna, Sony Xperia Z3 za 398 kuna, a Samsung Core LTE i Huawei Ascend P7 za samo 18 kuna.


Uz niže cijene uređaja, HT-ova Božićna ponuda donosi i povoljnije tarife. Tako korisnici koji u promotivnom razdoblju prijeđu s bonova na pretplatu, uz kupnju uređaja na rate, i odaberu Plan za surfanje L plaćaju samo 105 kuna mjesečno, uz 40 kuna za novi uređaj.

Novi korisnici koji odaberu Plan za zabavu XL u promotivnom će razdoblju moći kupiti novi uređaj uz mjesečnu naknadu od 155 kuna i 100 kuna za uređaj.
Također, HT nudi vrhunski 10-inčno (25,4 centimetra) tablet računalo Samsung Galaxy Tab 4 LTE u paketu MAXobitelj za samo 19 kuna odmah i 20 kuna mjesečne rate uz ugovor na 24 mjeseca.

Korisnici koji iz druge mreže pređu u HT mrežu, uz fiksne usluge za samo 100 kuna mjesečno mogu odabrati novu mobilnu tarifu za neograničenu komunikaciju u paketu MAXobitelj. Ostale pogodnosti paketa MAXobitelj uključuju neograničenu komunikaciju unutar obitelji, vrhunski TV sadržaj, najbrži neograničeni internet i neograničene razgovore kod kuće i vani.

Svi korisnici paketa Ultra MAX u Božićnoj ponudi mogu kupiti atraktivne uređaje Samsung Galaxy Tab 4 LTE za samo 99 kuna, a korisnici paketa MAX2 i MAX3 za 399 kn uz 50 kn mjesečne rate za ugovor na 24 mjeseca ili smartfone Samsung Galaxy Young 2 već od devet kuna.

MAXtv To Go u promotivnom razdoblju također nudi 50 posto nižu mjesečnu naknadu za prvih šest mjeseci, uz ugovor na 12 ili 24 mjeseca - atraktivne TV programe možete gledati za 12,50 kn mjesečno.