vodonepropusni mobitel

Vivax Pro 1: snagator za ljeto

24.07.2017 u 09:39

Bionic
Reading

Posebno ojačani, vodonepropusni mobitel nam najviše treba na ljeto: sada je pravo vrijeme za njega

Planirate godišnji odmor? Uf, što sve treba kupiti: kreme za sunčanje, sunčane naočale, luftiće… i, naravno, mobitel. Jer, običan mobitel ne možete ponijeti na plažu bez rizika – a, ruku na srce, bez mobitela ne možemo, čak ni na odmoru.

Međutim, plaža je – koliko god nama bila privlačna – krajnje negostoljubivo mjesto za mobitel. Obični mobiteli naprosto nisu napravljeni za ekstremnu vrućinu, pijesak, vlagu, slanu morsku vodu… Ipak, neki jesu. To su oni koji nose oznaku IP68: taj certifikat svjedoči da je mobitel zaštićen od pijeska, blata, prašine, ali i od udaraca i padova, te dakako od vode (može provesti dulje od pola sata pod vodom, na dubini većoj od metra).

Upoznajte Vivax PRO 1 smartphone, jedan od cijenom najpovoljnijih takvih uređaja koji ipak nudi više nego što očekujete od smartfona kojeg možete kupiti po troznamenkastoj cijeni. Pogoni ga quad core procesor takta 1,3 GHz i novi Android 7.0, s 1 GB RAM-a i 8 GB ROM-a (ako vam to nije dosta, možete ubaciti mikro SD karticu; alternativno, možete koristiti dvije SIM kartice). IPS ekran je veličine 5" i prikazuje sliku u HD razlučivosti (720p). Kamere su od 8 odnosno 2 megapiksela a najimpozantniji je podatak o snazi baterije: 5000 mAh. Vivax PRO 1 mobitel ne morate puniti svaki dan!

To nas vraća na primarnu osobitost koju nudi ovaj Vivax mobilni uređaj: neuništivost. Za nju je zaduženo posebno ojačano staklo; konstrukcija je izvedena bez zračnih džepova za poboljšanu izdržljivost a sve skupa osigurava specijalni čvrsti okvir od magnezija. Ovo je, dakle, mobitel ne samo za more nego i za aktivni odmor – u planinama, u prirodi ili uz ekstremne sportove…