BESPLATNE VIDEOIGRE

[VIDEO] Tražite razbibrigu za vikend? Ugrabite Windbound potpuno besplatno

11.02.2022 u 13:51

Bionic
Reading

Epic ovog tjedna nudi zanimljivu igru preživljavanja na nepoznatom otočju. Windbound je potpuno besplatan do sljedećeg četvrtka

Ovog tjedna na Epic Storeu se nudi Windbound, igra preživljavanja fokusirana na jedrenje. Naslov košta 19.99 eura, no sad je besplatan sve do 17. veljače.

U slučaju da vam je ovo prva igra koju besplatno preuzimate preko Epica, sve što morate napraviti je preuzeti ih prije nego što se vrate na uobičajenu cijenu. Nakon što korisnik preuzme igru, ona postaje trajnim dijelom njegove kolekcije i može se igrati bilo kad - odmah nakon preuzimanja ili godinu dana kasnije.

Ovotjedni naslov prvotno je izašao 2020. U igri preuzimate ulogu Kare, ratnice izgubljene na moru i odvojene od njezinog plemena. Nakon što se nasukate na tajnovit otok bez ikakvog komada opreme, morat ćete iskoristiti mudrost i lukavost kako biste napravili alate i oružja potrebna za istraživanje cijelog otočja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Deep Silver

Žanr igara s temom preživljavanja, tim rečeno, nije baš za svakog, već je napravljen za igrače koji jako vole istraživati.