TEHNO PREPORUKA

[VIDEO] Tražite igre za vikend? Preuzmite Rogue Legacy i The Vanishing of Ethan Carter potpuno besplatno

08.04.2022 u 14:19

Bionic
Reading

Epic Gamesova tjedna akcija ovaj put nudi dva vrlo hvaljena naslova - ikonički roguelite Rogue Legacy i 3D avanturu The Vanishing of Ethan Carter

Epic je, kao i svakog tjedna u posljednjih nekoliko godina, u pondu na Epic Storeu ubacio primamljivu ponudu - premijske igre koje možete preuzeti besplatno - i zadržati zauvijek.

Ovog su tjedna u ponudi dva vrlo hvaljena naslova - ikonički roguelite Rogue Legacy i 3D avanturu The Vanishing of Ethan Carter.

Rogue Legacy

Izvor: Društvene mreže / Autor: CellarDoorGames

Ikonička platformska RPG igra Rogue Legacy izvrstan je uvod u kultni roguelite žanr. Kao potomak lika koji je poginuo u vašem prošlom proigravanju, vaš zadatak je osvetiti ga i doseći slavu skakanjem i borbom u neprijateljima ispunjenom zamkama i neprijateljima. Svako proigravanje je proceduralno generirano, što znači da se nikad nećete probijati kroz potpuno identičan dvorac.

Rogue Legacy možete preuzeti ovdje.

The Vanishing of Ethan Carter

The Vanishing of Ethan Carter trailer

Ako tražite triler ispunjen tajnama, jezom i izolacijom, definitivno morate zaigrati Vanishing of Ethan Carter. Ova ikonička avantura smještena u tajnom obavijen Red Creek Valley.

Inspiriran fantastikom šund proze dvadesetih godina prošlog stoljeća, The Vanishing of Ethan Carter igra je okupana u naraciji. Premda je u svojoj srži detektivska priča, ovaj naslov se jako oslanja na atmosferu, osjećaj i ljudsku stranu glavnih likova. Uz pomoć vaše moći komunikacije s mrtvima i nevjerojatne percepcije, otkrit ćete tajnu iza serije ubojstava - korijene drevne i vrlo mračne sile skrivene u izmišljenom kraju, kao i sudbinu dječaka kojeg nastojite pronaći.

The Vanishing of Ethan Carter možete preuzeti ovdje.