EPIC ČASTI

[VIDEO] Tražite gejming poslastice za vikend? Ugrabite ove dvije izvrsne igre potpuno besplatno

03.12.2021 u 14:05

Bionic
Reading

U ponudi su izvrsni naslov za više igrača Dead by Deadlight i mješavina simulacije i slagalice pod imenom while True: learn()

Epic je za ovaj tjedan priredio dvije izvrsne igre koje gejmeri na Epic Storeu mogu ugrabiti potpuno besplatno. Prvi naslov koji spada među neke od najboljih igara za više igrača je Behavior Interactiveov asimetrični horor Dead by Daylight.

Dead by Daylight

Izvor: Društvene mreže / Autor: Behaviour Interactive

U Dead by Deadlight preuzimate ulogu čudovišta ili jednog od četiri bjegunaca koji se natjeruju po mapi. Dok preživjeli trebaju ispuniti zadatke i osigurati si izlaz, čudovište ih lovi koristeći specijalne moći te ih, uz malo sreće (ili nesreće, zavisno na kojoj ste strani) onesposobiti prije nego što uspiju pronaći.

Ova digitalna igra 'lovice' iznimno je atmosferična i zabavna, prije svega zbog širokog spektra dostupnih čudovišta koja na različite načine igračima mogu doći glave. Igra će biti besplatna do kraja idućeg tjedna, a možete ju ugrabiti ovdje.

while True: learn ()

Izvor: Društvene mreže / Autor: PlayStation

Ako vam se ne da proživljavati scenarij izlizanih hororaca iz osamdesetih i devedesetih, ne brinite - tu je naslov potpuno drukčije tematike. U while True: learn () igrači preuzimaju ulogu stručnjaka za mašinsko učenje koji radi neuralne mreže te čija mačka njegov posao radi bolje od njega.

Vaš zadatak je riješavati slagalice pomoću kojih ćete napraviti prvi sustav za prijevod mačjeg jezika na ljudski. Zaradit ćete hrpu novca, kupovati kostime za svojeg četveronožnog lubimca i što je najbolje - naučiti na koji način radi pravo mašinsko učenje. Igru možete preuzeti ovdje.