INDIE LAVINA

Vapite za PlayStationovim popustima? Evo ih!

25.09.2014 u 07:23

Bionic
Reading

Svi vole popuste! Upravo zato smo sigurni da će vas oduševiti novi val rasprodaja u PlayStation Storeu

Dvije su stvari koje bez ikakve sumnje vesele sve korisnike PlayStationovog dućana. Prvo - besplatne igre. Drugo - sniženja. Makar ćemo vas na samom startu razočarati informacijom da ovog puta besplatnjača - nema. Umjesto njih imamo popuste. Mnogo popusta. PlayStation Store upravo je otpočeo s novom rasprodajom u kojoj, doduše, prevladavaju indie naslovi, no koga briga? Indie je zakon.

Igre koje ćete moći ubosti po drastično nižim cijenama uključuju fenomenalni akcijsko-strateški RPG Transistor, Oddworld: New and Tasty, Flower, Towerfall Ascension, Valiant Hearts: The Great War i mnoge druge. Naravno, popusti su raspoređeni na platforme PlayStation 3, PlayStation 4 i PSVita, pa vodite računa o tome da neki od naslova nisu dostupni na svim platformama.


Što se cijena tiče, one poniru i do 50 posto. Tako ćete survival horrorOutlast moći ubosti za 10 umjesto 19 eura dok fenomenalni Pixeljunk Shooter Ultimate trenutno košta svega pet eura. Na neke naslove moguće je ostvariti dodatni popust ako ste član PlayStationa PLUS. Da se razumijemo, radi se o dodatnom popustu od 10 posto i to samo na neke igre, tako da predlažemo da sami pogledate popis prije nego što uplatite pretplatu.

Sve u svemu, popusti su aktivni za sve poznate Sonyjeve platforme, pa smo sigurni da ćete pronaći neki super naslov koji je 'kao stvoren' za vas.