ESPORTS

Uživo pratite finale Intel Extreme Mastersa!

04.03.2016 u 13:57

Bionic
Reading

Ovog vikenda održava se deseta završnica natjecanja IEM World Championship, na kojem se očekuje sudjelovanje 100.000 obožavatelja

Intel i ESL stvorili su turnir svjetske klase namijenjen najboljim igračima računalnih igara na svijetu, a sezonu će zatvoriti u Katowicama u Poljskoj. Na njemu će se natjecati u sljedećim igrama: League of Legends, CS:GO, Starcraft 2: LoTV, Rainbow Six: Siege, Hearthstone i Heroes of The Storm.

Za jubilarnu proslavu partneri proizvođači računala izdali su ograničenu seriju  računala za IEM, a na izložbenom dijelu događanja bit će predstavljene i nove inicijative, npr. AnyKey Organization, kojoj je cilj stvoriti pravedna i inkluzivna okruženja u elektroničkim sportovima namijenjena ženama i drugim nedovoljno zastupljenim igračkim skupinama.


Rekordan broj obožavatelja iz cijelog svijeta moći će tijekom čitavog vikenda uživo pratiti akciju putem web stranice Intel Extreme Masters. Natjecanje traje od 4. do 6. ožujka.

Zahvaljujući Intelu, ovo veliko natjecanje u elektroničkim sportovima dobit će računala visokih performansi, Intel Extreme Masters PC, u ograničenom izdanju.

Novi su modeli dostupni u dvije verzije ograničene dostupnosti, nude se pod nazivima IEM Champion PC i IEM Challenger PC, a korisnicima omogućuju da nabave računala kakva koriste profesionalni e-sportaši. Nova računala ograničene dostupnosti, prema Intelu, citiramo, 'objedinjuju performanse i izvrsnost'.

U Hrvatskoj su oba modela Intel Extreme Masters PC dostupna u distribuciji Linksa i M San Grupe.

Intel Extreme Masters možete pratiti ovdje.