BOKSOM PROTIV MRAKA

Uporni gejmer završio je Dark Souls 3 NG +7 koristeći samo šake

20.05.2016 u 15:59

Bionic
Reading

Dark Souls 3 dostupan je već neko vrijeme te ga kao i njegove prethodnike prati reputacija užasno teške igre. Ovo nije obeshrabrilo mnogobrojne speedrunnere i slične entuzijaste da igru završe na najbizarnije i najteže zamislive načine. Ovo je bez sumnje jedan od njih

Riječ je o streameru pod imenom TolomeoR koji je čitav Dark Souls 3 odlučio prijeći na težini New Game +7 koristeći samo dvije prijateljice: desnicu i ljevicu. Ovaj epski boksački meč seže od prvog do posljednjeg igrinog bossa, te uključuje prekrasne momente nokautiranja istih udaranjem u donji dio ekstremiteta. Kako god bilo, TolomeoRu je ovo pošlo za rukom, što možete i vidjeti iz priloženog videa.

Riječ je o drugom dijelu prohoda u kojemu je moguće posvjedočiti šaketanju s Dragonslayer Armorom i igrinim konačnim bossom. Nepotrebno je napomenuti kako su svi neprijatelji prije ili kasnije pokleknuli pod kišom udaraca, što ovaj prohod čini jednako impresivnim koliko... pa... neobičnim.

Dark Souls 3 dostupan je na PlayStationu 4, Xboxu One te PC-ju, a mi smo ga u našoj nedavnoj videorecenziji pohvalili zbog priče, izazova i atmosfere.

RTL Autor: RTL