ODOSMO U SVEMIR

Ubisoft u Watch Dogsima 2 skriva foršpan za neobjavljenu igru

15.11.2016 u 15:43

Bionic
Reading

Ako kopate zbilja duboko, u novim Watch Dogsima pronaći ćete zbilja blesavih stvari. Jedna od najimpresivnijih, bez ikakve diskusije, nova je svemirska igra za koju od francuskog izdavača do danas jednostavno - nismo čuli

Ovakve stvari su, podsjetimo se, u novim Watch Dogsima sasvim normalna stvar. Igra pršti referencama na pop kulturu, ne shvaća se ozbiljno i što je najvažnije -  puno je vedrija od prvih Watch Dogsa

Jasno - cijelu stvar treba uzeti s trunkicom soli. Kako dođete do videozapisa? Hakirate alternativnu verziju Ubisoftovog ureda u igrinoj inačici San Francisca. Kvrapcu, čak postoji misija u kojoj možete ukrasti foršpan za E3 skriven u serveru kompanije.

Nakon što ga se konačno domognete vidjet ćete najavu za igru koja podsjeća na No Man's Sky te se događa u svemiru.

A sad ide najbolji dio - bivši zaposlenik Ubisofta na Neogafu je potvrdio rad na igri koju je Ubisoft planirao već dvije godine. Niti sam nije siguran radi li se o istoj stvari, no čini mu se da bi to moglo biti - to.

Koji su naši prvi dojmovi o novim Watch Dogsima 2, možete saznati iz ekskluzivne najave s Infogamera, a ako jedva čekate da igra izađe, strpite se još sekundicu. Ona, naime, stiže na tržište ovog utorka odnosno - danas.