SOLO VITEZ

Ubisoft potvrdio: For Honor neće biti samo multiplayer!

12.01.2016 u 14:55

Bionic
Reading

Producent nadolazećeg For Honora nedavno je potvrdio kako će doista imati opciju za solo igru - nešto što su fanovi željeli od samog starta

For Honor, multiplayer s vitezovima najavljen je na prošlogodišnjem sajmu E3 u sklopu Ubisoftove tiskovne konferencije. Potencijal ovog akcijsko-borilačkog naslova za četiri igrača doista je velik, pogotovo uzmemo li u obzir to da se radi o igri timske prirode. Uglavnom, najnovije vijesti vezane uz For Honor tiču se igre za jednog igrača.

U nedavno objavljenom videu iz serije 'Producer Highlights' producent Stephane Cardin izjavio je kako su se od ranih dana igre fanovi pitali hoće li ikad postojati šansa da igra dobije kampanju za jednog igrača.

Kratak je odgovor - hoće.

For Honor Producer Highlights


'Jedno od stvarno velikih pitanja koje smo dobili od fanova ticalo se solo kampanje' rekao je Cardin. 'U jednom trenu smo rekli kako bi ona mogla postati stvarnost, a danas to službeno mogu potvrditi. Ona će, štoviše, biti jedan od ključnih elemenata igre. Iskreno, jedva vam je čekamo pokazati u demonstraciji sličnoj onoj za multiplayer. Pokušat ćemo to napraviti što prije.'

Jedina žalosna stvar vezana uz igru je to što do danas nije dobila datum izlaska. Ovo znači da je projekt u ranim stadijima produkcije te da ćemo se za viteške eskapade reinkarniranih konzerviranih i naoružanih hrpa mišića i adrenalina malo morati strpjeti.