oglasi

U novu godinu na novom poslu? Pogledajte tko sve zapošljava, spominje se i početna plaća od 15.000 kuna

24.12.2021 u 11:16

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled aktualnih oglasa u IT sektoru

U firmi Gemdat Croatia, podružnici firme Gemdat AG iz Švicarske, traže Senior Full Stack (.NET/Angular) developera (m/ž). Mali su i neovisan tim, ali često komuniciraju s matičnom firmom i implementiraju njihove procese razvoja softwarea, što znači da ponekad i odu u Švicarsku, a gdjekad kolege iz Švicarske dođu k njima. Sam ured je smješten u Zagrebu, na Vrbiku, blizu Zagrepčanke, radi se malo office, malo remote, a početna plaća je 15 tisuća kuna neto. Javi im se do 19. siječnja.

Tražiš izazovnu ulogu koja će ti omogućiti razvijanje tvojih vještina? Strastveno pratiš razvoj tehnologije i stalno nastojiš učiti nove stvari? Posjeduješ minimalno 2 godine profesionalnog iskustva u razvoju Jave? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat/kinja za radno mjesto Mid/Senior Java Developer (m/ž) u TIS Grupi. Nude ti mirno radno okruženje, izvrsnu ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, profesionalni rast i razvoj te priznanje i nagradu za dobro odrađen posao. Oglas ostaje aktivan do 29. prosinca.

Stina Technologies je brzorastuća kompanija u potrazi za ambicioznom i dinamičnom osobom koja je spremna ojačati njihov tim na radnom mjestu: Software developer (m/ž). Savršen kandidat dobro poznaje suvremene koncepte i alate u razvoju softvera, s WordPress-om je na 'ti' i ima iskustvo u razvoju i dizajnu web servisa baziranih na Node.js, MySQL i RabbitMQ. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 4. siječnja.

Fine'sa Consultings d.o.o., jedna u nizu uspješnih članica poslovnog sustava Fine'sa Grupe specijalizirana za poslove pripreme, izrade i provedbe projekata sufinanciranih iz EU fondova, nacionalnih poticaja, proširuje svoj tim na poziciji: IT sistem – mrežni administrator (m/ž). Nude ti fleksibilno radno vrijeme, stimulativna primanja, priliku za kontinuirano profesionalno usavršavanje i učenje, dodatne edukacije i pozitivno radno okruženje. Javi im se do 27. prosinca.

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja preko 3400 zaposlenika, većinu iz STEM područja. Kako bi dodatno osnažili svoj fantastičan tim u Splitu, trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: KVDB AG Product Owner (m/ž). Nude ti priliku za rad u inspirativnom radnom okruženju u kojem možeš razvijati svoju karijeru, godišnje nagrade u skladu s poslovnim uspjehom i individualnim doprinosom, poticajne bonuse, redovite liječničke preglede, topli obrok i fleksibilno radno vrijeme. Svoj životopis im pošalji do 4. siječnja.