GOTOVO NEVJEROJATNO

U 60 sekundi na internetu se dogodi baš ovo

02.06.2014 u 06:30

Bionic
Reading

Internetski promet je upravo nevjerojatan, a na mreži svih mreža se svakog trenutka pojavljuju novi rekordi. U jednoj minuti se na Twitteru pojavi gotovo 350 tisuća novih poruka, dok se istovremeno na servisu YouTube objavi čak 120 sati videa

U tom istom periodu se obavi gotovo 300 tisuća pretraga na Googleu, a internauti potroše i kakvih 150 tisuća američkih dolara na Amazon trgovinama. Iz Appleove trgovine aplikacijama se preuzme čak 38.040 appova, a na foto-društvenu mrežu Instagram korisnici postave čak 41.640 slika.


Sve to naravno pada u sjeni broja 'lajkova' na društvenoj mreži Facebook, kojih je 3.131.760 svake minute, kako su to zabilježili na stranici MediaBistro u jednom periodu:

Klik za uvećani prikaz


Stranica Penny Stocks Laba otkriva i koliko datoteka se sprema na servisu Dropbox, koliko se mail poruka pošalje svake sekunde i još mnogo toga u sklopu Internet in Real-Time projekta.

Povrh svega, na stranici je osim interaktivne infografike moguće vidjeti i koliko internet prometa je ostvareno otkako je korisnik posjetio stranicu.