@ANYWHERE

Twitter donosi svoj servis na popularne stranice

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 16.03.2010 09:06
  • Objavljeno 16.03.2010 u 06:40
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Izvršni direktor Twittera Ewan Williams predstavio je novi dodatak servisa koji korisnicima omogućuje da se koriste uslugama drugih stranica bez da na njima prolaze duge registracijske procese, nego da se na njih prijavljuju preko svojih podataka s Twittera

Predstavnici Twittera svoj dodatak nazvali su @anywhere, a i sam njegov naziv sugerira da se radi o tehnologiji koja omogućuje prijavu na servise preko podataka na Twitteru. Twitter @anywhere odgovor je ovog servisa na Facebook Connect, širokoprisutan dodatak Facebooka koji korisnicima omogućuje jednaku stvar.

Za sada nije točno poznato kada će Twitter @anywhere zaživjeti, no poznato je da će inicijalno omogućavati prijavu na servise i stranice Amazon, Bing, Digg, eBay, The Huffington Post, Meebo, MSNBC.com, The New York Times, Salesforce.com, Yahoo te Youtube.

Na internetu je dostupno već nekoliko dodataka 'trećih strana' koji vlasnicima web stranica omogućavaju implementaciju Twittera, no ovaj dolazi iz službenog tabora kompanije.

Twitter planira predstaviti i dodatak koji će omogućavati svim vlasnicima web stranica i servisa implementaciju dodatka @anywhere, a više o cijeloj stvari pročitajte u zapisu na službenom blogu kompanije

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi