PRVACI ANDROIDA

Tri nova tableta u ponudi T-Mobilea

10.06.2011 u 12:40

Bionic
Reading

U ponudi T-Mobilea odsad se nalaze tri uređaja koja predstavljaju trenutni vrh ponude Android tableta: Motorola Xoom, HTC Flyer i Huawei S7 Slim

Prvi tablet uređaj iz HTC-a, HTC Flyer, moguće je već od danas nabaviti samo u T-Mobileovoj ponudi, za 1.498 kn uz Mobile internet tarife. Riječ je o uređaju koji se odlikuje iznimno brzim procesorom radnog takta 1.5 GHz, ima dvije kamere, prednju 1,3-megapikselnu te stražnju 5-megapikselnu s autofokusom, te 32 GB memorije koja se može i proširiti korištenjem microSD kartice. HTC Flyer radi na operativnom sustavu Android 2.3 odnosno Gingerbread.

Huawei Ideos S7 Slim također radi na Gingerbreadu, a radi se o uređaju svega 12 milimetara debljine i 445 grama težine, sa 8 GB memorije (nadogradivo memorijskom karticom) te kamerom razlučivosti 3,2 megapiksela. Huawei IDEOS S7 Slim bit će u T-Mobileovoj ponudi dostupan od ponedjeljka, 13. lipnja, po cijeni već od 698 kn (u Mobile internet tarifama).

Na kraju, tu je Motorola Xoom, trenutno jedan od najmoćnijih Android tableta na tržištu, zasnovan na novijoj verziji operativnog sustava Android 3.0 (uz skoru nadogradnju na 3.1).

Pokreće ga dvojezgreni procesor radnog takta 1 GHz, a tu je i 1 GB radne memorije, 10,1-inčni zaslon, kamera razlučivosti 5 megapiksela (uz kameru razlučivosti 2 megapiksela s prednje strane, za video razgovore) te do 32 GB ugrađene memorije.

T-Mobile Motorolu Xoom nudi za 1.998 kn uz Mobile internet tarife, a naš test ovog uređaja pročitajte ovdje