MOJ POSAO

Tražite posao u IT-u? Evo tko zapošljava ovog tjedna

11.12.2017 u 13:56

Bionic
Reading

U suradnji s portalom Moj Posao donosimo vam vruću kolekciju IT poslova. Ovog tjedna IT profesionalce traže renomirane kompanije poput GlobalLogica i Clico SEE

Tvrtka Clico SEE regionalni je distributer koji nudi široki spektar infrastrukturnih i sigurnosnih rješenja. CLICova zadaća je informirati i educirati partnere/ korisnike o najnovijim tehnologijama na tržištu. Trenutno zapošljavaju ambicioznu i svestranu osobu na poziciji Pre-sales sistem inženjer za sigurnosne/ mrežne tehnologije. Sve detalje potražite na MojPosao.

S&T Hrvatska među vodećim je IT integratorima u Hrvatskoj zahvaljujući svom profesionalnom i poslovno orijentiranom tržišnom pristupu. Zbog kontinuiranog širenja poslovanja i novih projekata, zapošljavaju na nekoliko pozicija. Provjerite detalje na MojPosao i prijavite se do 14. prosinca.

AVL-AST je svjetska neovisna tvrtka za razvoj, simulaciju i testiranje. Zbog povećanje potražnje, zapošljavaju motivirane kandidate na nekoliko različitih developerskih pozicija  - Solution Architect, Front end developer, Data scientist, NET i Python developer.  

GlobalLogic tvrtka je sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim državama, a trenutno zapošljavaju na dvije pozicije: Software Engineer for Embedded Systems te Software Engineer for Automotive. Rok prijave je 12. prosinac.

Cenosco je jedinstvena softverska kompanija s uredom u Haggu te u Puli. Njihova specijalnost su pametni alati za inženjerske industrije – osmišljavanje, dizajniranje te implementacija. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija – Scrum master, Web designer, Implementation developer, Web application Developer i Software tester. Na oglase se možete prijaviti do 22. prosinca.