NOVA GODINA, NOVI POSAO

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo što se nudi i tko zapošljava

22.12.2023 u 15:13

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

SONIMED, tvrtka specijalizirana za veleprodaju medicinskih proizvoda i lijekova s uspješnim poslovanjem od preko 25 godina, širi tim i zapošljava na poziciji: IT manager (m/ž). Nude ti mogućnost napredovanja, edukacije i usavršavanja, božićnicu, regres, topli obrok, ugodnu radnu atmosferu i sjajne kolege. Potrebno je posjedovati najmanje 2 godine radnog iskustva u implementaciji Business Central/BI, a prijave primaju do 1. siječnja.

Klimaoprema, jedan od globalnih lidera u rješenjima za HVAC i čiste prostore, zapošljava Inženjera u odjelu Digitalne transformacije (m/ž). Sjajno ćeš se uklopiti ako imaš iskustvo u radu sa ERP sustavima, dobro poznaješ poslovne procese i funkcionalnosti u ERP modulima te imaš razvijen osjećaj za inovativnost. Zauzvrat ti nude razrađeno uvođenje u posao, edukacije i stručno usavršavanje, vrhunske uvjete za rad, dodatno zdravstveno osiguranje i odlične kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 10. siječnja.

U MIND Solutions-u pružaju tehničku podršku, stručnost i resurse korisnicima svojih usluga. Njihov iz dana u dan sve veći i kvalitetniji tim sada traži pojačanje na radnom mjestu: IT Technician – Entry Level (m/ž). Novim kolegama nude atraktivnu plaću, opuštenu i zabavnu radnu atmosferu, jasan karijerni put uz mogućnost učenja i razvoja, novčane nagrade i bonuse te rad od kuće. Svoj životopis (pisan na engleskom jeziku!) im pošalji do 29. prosinca i postani dijelom MIND Solutions tima!

Jesi li zaljubljenik u tehnologiju i želiš napraviti sljedeći karijerni korak? FRAMOS, međunarodna tehnološka tvrtka vođena proizvodima s više od 180 sjajnih ljudi iz cijelog svijeta traži IT administratora (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu. Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na relevantnim poslovima, a svoj životopis im trebaš poslati najkasnije do 29. prosinca.

INPRO, poduzeće za razvoj i implementaciju vlastitih programskih rješenja, zbog kontinuiranog proširenja opsega posla traži odgovornu i motiviranu osobu koja će im se pridružiti na poziciji: C#.NET developer (m/ž). Očekuju te rad ugodnoj i pozitivnoj atmosferi, razvoj stručnih kompetencija i vještina, sveobuhvatne edukacije te certificiranje za određena znanja i vještine iz domene rada. Prijave primaju do 1. siječnja.