TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju i što nude

15.01.2024 u 13:31

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivnu poslovnu priliku

U Omegi Software ne prate trendove nego ih interpretiraju i stvaraju. Tvrtkin ambiciozan IoT tim traži suradnike na novim i zanimljivim projektima, a trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Poslovni konzultant/analitičar – IOT (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine iskustva na istim i/ili sličnim poslovima, a nude ti edukacije iz područja rada, mjesečne stimulacije za iznadprosječni osobni angažman, redovan feedback, fleksibilno radno vrijeme, božićnicu, dar za djecu te poticajnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 21. siječnja.

Croatia banka, u cilju daljnjeg poboljšanja kvalitete bankarskih usluga, traži motiviranu, komunikativnu i proaktivnu osobu za radno mjesto: Suradnik za podršku korisnicima (m/ž). Njihova ponuda uključuje mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja, fleksibilno radno vrijeme, plaćene troškove prehrane i prijevoza, prigodne novčane nagrade te ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, a potrebno je imati najmanje jednu godinu relevantnog radnog iskustva. Svoj životopis im pošalji do 25. siječnja.

Sistemaš, tvrtka koja pruža informatičke usluge srednjim i malim tvrtkama, traži motiviranu osobu koja “se pali” na sistemašenje. Preciznije, zapošljavaju Sistematskog tehničara/administratora (m/ž). Javi im se do 25. siječnja i postan dijelom perspektivne i stabilne tvrtke koja ti nudi plaću u rasponu od 900 do 1300 eura, stručna usavršavanja i profesionalni razvoj, kontinuirane edukacije, regres, božićnicu i bonuse te rad sa zanimljivim i modernim tehnologijama.

Oni su, jednom riječju, entuzijasti. Zaljubljenici u audio, video i rasvjetnu opremu, nove tehnologije i produkciju. Svakodnevno tehničari, po potrebi fizikalci, “nevidljivi ljudi” koji svaki event pretvaraju u audio-vizualni doživljaj. Oni su VIA SOLIS, a trenutno zapošljavaju nove kolege na poziciji: Audio-video tehničar/monter (m/ž). Nude ti sudjelovanje na velikom broju evenata, fleksibilnost u radnom vremenu, učenje kroz rad s vrhunskom opremom i sjajne kolege. Prijave primaju do 25. siječnja.

Vizija tvrtke Monri Payments je ostaviti generacijama koje dolaze bolje iskustvo plaćanja diljem svijeta. Kako bi to ostvarili potrebna im je podrška, a s tim na umu zapošljavaju Tehničara u podršci (m/ž). Njihova ponuda uključuje budžet za edukacije, otvorenu komunikaciju na svim razinama, redovitu evaluaciju primanja, naknadu za topli obrok, nagrade za radne rezultate, sistematske preglede i druge pogodnosti. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 22. siječnja.