TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju i što nude

04.12.2023 u 12:24

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama, APIS IT, zbog proširenja poslovanja traga za kreativnom i motiviranom osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: ICT Specijalist (m/ž). Nude ti mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja, ugodnu radnu okolinu i motivirajuća primanja, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji su na 'ti' sa sljedećim tehnologijama: Cisco ACI,F5, Cisco Secure FMC i Cisco wireless. Javi im se najkasnije do 9. prosinca.

Kodiranje je tvoja strast? Zanimaju te procesi iza aplikacija? Tražiš priliku za rad s najnovijom tehnologijom? Želiš biti dio izvanrednog, dinamičnog tima i razvijati svoju karijeru? Nastavi čitati! Smartis traži Atlassian/Jira konzultanta (m/ž) u Hrvatskoj ili Sloveniji. Njihova ponuda uključuje konkurentnu plaću, rad s najnovijim tehnologijama, prostor za kreativnost, priliku za osobni i profesionalni razvoj te najbolje teambuildinge! Ne gubi vrijeme, prijavi se na oglas do 11. prosinca.

Ako imaš iskustva u nabavi, predano radiš na postizanju osobnih i profesionalnih ciljeva i otvoren/a si za nove poslovne izazove, napravi novi korak u razvoju svoje karijere i pridruži se najvećem regionalnom distributeru kućanskih aparata i potrošačke elektronike! M SAN Grupa te poziva da im se pridružiš u ulozi: Product Manager – Audio and Smart devices (m/ž). Nude ti prilika za proširenje vidika i znanja u industriji na globalnoj razini, daljnji razvoj karijere, s poticajna primanja i mogućnost napredovanja. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 9. prosinca.

EuroART93 je višestruko nagrađivana digitalna agencija s više od dva desetljeća iskustva. Ponose se time što su izvrsni pripovjedači a sada bi rado pripomogli u ispisivanju tvoje karijerne priče. Pridruži im se na radnom mjestu Wordpress developer (m/ž) i otkrij zašto su odličan poslodavac! Nude ti rad s nevjerojatnom grupom ljudi, plaćene edukacije, fleksibilno radno vrijeme i rad na daljinu, fantastične teambuildinge i druge pogodnosti. Prijave primaju najkasnije do 9. prosinca.

Meritum soft, tvrtka koja se već 16 godina bavi isključivo developmentom mobilnih aplikacija za tržišta SAD-a, te Srednje i Južne Amerike, zapošljava na radnom mjestu: Junior Android Developer (m/ž). Kao član njihovog tima aktivno ćeš sudjelovati u razvoju novih i nadogradnji postojećih aplikacija za mobilne platforme, a zauzvrat ti nude poticajna primanja, mogućnost trajnog usavršavanja i razvoja, zanimljiv posao i ugodnu radnu atmosferu. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 4. prosinca.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal ovdje i kliknite 'Prati'.