TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju

11.10.2023 u 08:22

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

MOJO Rental Southeast Europe je najkreativnija ekipa u Hrvatskoj (a i šire) za organizaciju promocija, evenata, proslava i konferencija. Njihov je posao pomicati granice mogućeg kako bi pružali jedinstvena iskustva, stvarali nezaboravne doživljaje i pokretali najbolje emocije. Zvuči kao sjajno mjesto za rad, zar ne? Javi im se do 25. listopada i pridruži im se na poziciji: Audio / video / light tehničar (m/ž) . Nude ti posao na kojem niti jedan dan nije isti, kuhani obrok svaki dan kad si u firmi, priliku za profesionalni rast, temeljite godišnje liječničke preglede i koješta drugo! Komunikativna si osoba i tragaš za novim karijernim izazovima?

S elektrotehnikom i elektromehanikom si već neko vrijeme na 'ti', vješt/a si u rješavanju hardverskih i softverskih problema, a dobro se snalaziš s računalima i računalnim mrežama? Odlično! KSU, vodeći distributer uredske IT opreme, zapošljava na poziciji Servisni inženjer - tehnička i IT podrška (m/ž) i traže upravo tebe! Nude ti kontinuiranu edukaciju u zemlji i inozemstvu, dodatne bonuse za dobre radne rezultate, korištenje naprednih tehnologija i odlične kolege, a rok za prijavu na oglas ističe 15. listopada.

Zabavno je raditi u tvrtki u kojoj ljudi istinski VJERUJU u ono što rade! U to se možeš uvjeriti ako potaneš dio tvrtke Optiva, vodećeg pružatelja kritičnog softvera za upravljanje prihodima u oblaku za telekomunikacijsku industriju. Zapošljavaju na radnom mjestu Software Engineer (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju imati najmanje 2 godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim radnim mjestima. Ako želiš postati dijelom tvrtke s kojom ćeš rasti, stjecati nova znanja i vještine te biti okružen/a kvalitetnim ljudima, javi im se najkasnije do 4. studenog.

Učini super potez u karijeri mogućim… Postani Specijalist za cyber i informacijsku sigurnost (m/ž) u Raiffeisenbank Austria! U ovoj ulozi imat ćeš ključnu ulogu u razvoju i provođenju programa podizanja svijesti o temama vezanim za cyber i informacijsku sigurnost. Zauzvrat ti nude kontinuirani razvoj kroz rad s najnovijim tehnologijama, mogućnost remote načina rada, stručne edukacije vezane uz područje rada, samostalnost i kreativnost u radu, plaćeni sistematski pregled, dodatno zdravstveno osiguranje, subvenciju za Multisport, minimum od 26 dana godišnjeg odmora i koješta drugo. Prijave primaju najkasnije do 18. listopada.

Otis, najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima, zapošljava Glavnog sistem inženjera (m/ž). U potrazi su za motiviranom, ambicioznom i odgovornom osobom, s najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva, a zauzvrat ti nude dodatne edukacije i usavršavanje, prigodne godišnje nagrade, rad na lokalnim i internacionalnim projektima, subvencioniranje multisport kartice i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 21. listopada i postani dijelom njihovog sjajnog tima!