TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Izdvojili smo nekoliko oglasa, provjerite što se nudi

30.10.2023 u 09:05

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Lürssen, vodeće njemačko brodogradilište, prepoznatljivo u svijetu po gradnji luksuznih mega jahti projektiranih po specijaliziranim željama klijenta, poziva te da im se pridružiš na poziciji: Developer Oracle Application Express (m/ž). Nude ti profesionalni rast i razvoj, mentorstvo, fleksibilno radno vrijeme, stimulativna primanja, dodatne zdravstvene pogodnosti, team building aktivnosti i koješta drugo! Javi im se najkasnije do 15. studenog.

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja gotovo 3500 zaposlenika, većinu iz STEM područja, a trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: ASIC Design Verification Engineer (m/ž). Njihova ponuda uključuje priliku za rad u inspirativnom radnom okruženju u kojem možeš razvijati svoju karijeru, godišnje nagrade u skladu s poslovnim uspjehom i individualnim doprinosom, poticajne bonuse, redovite liječničke preglede i fleksibilno radno vrijeme. Javi im se do 10. studenog.

Kvantitativac si koji voli kritički promišljati, a raditi u strukturiranom okruženju? Ovo je prilika za tebe! Zagrebačka banka zapošljava na radnom mjestu Analitičar za validaciju modela (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude širok izbor edukacija, fleksibilnost u radu, mentoring i strukturirano uhodavanje u posao, mogućnost napredovanja i razvoja te odličnu ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života. Ako su te zainteresirali, javi im se do 2. studenog.

In Rebus, tvrtka koja se bavi razvojem poslovnog softvera, zapošljava Razvojnog inženjera (m/ž). Opis posla uključuje projektiranje i razvoj te implementaciju rješenja, poslovnih aplikativnih sustava i vlastitih inovativnih proizvoda, kao i sudjelovanje na projektima koji se razvijaju za tržište. Zauzvrat ti nude odlična primanja, mirno i stabilno okruženje, mogućnost napredovanja, dodatna primanja i sjajne kolege. Prijave primaju do 19. studenog.

THESPIAN je full-stack design & development tvrtka s uredom u Zagrebu. Njihov tim sastoji se od 20 mladih profesionalaca koji za klijente iz svih krajeva svijeta, startup-ove i velika svjetska poduzeća, razvijaju inovativna web rješenja, mobilne i desktop aplikacije, a sada tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: UX/UI dizajner (m/ž). Nude ti mjesečna primanja od 1250 do 2250 eura neto (ovisno o znanju i iskustvu), prigodne nagrade, plaćen topli obrok, financiranje troškova dječjeg vrtića, klizno radno vrijeme, coaching i mentoring… Javi im se do 13. studenog.