TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo što se nudi i kakvi su uvjeti

23.10.2023 u 13:52

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

ITEL, tvrtka ovlaštena za konzalting i certificiranje na području signalne i telekomunikacijske tehnike, zapošljava na poziciji: Tehničar za telekomunikacijske i niskonaponske sustave (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude dinamičnu i kreativnu atmosferu, stimulativna primanja, dodatke za terenski rad, odlične kolege te niz dodatnih beneficija. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 29. listopada.

Kroz 30 godina razvoja društva, SE-MARK se profilirao u prepoznatljiv brend u Hrvatskoj koji nudi cjelovita telekomunikacijska i informatička rješenja, opremanje ureda i prezentacijska rješenja. Kako bi osnažili postojeći tim, tragaju za pojačanjem na poziciji: Web administrator / Online prodajni savjetnik (m/ž). Nude ti stimulativna primanja, edukacije i usavršavanja, ugodno radno okruženje i odlične kolege. Javi im se do 28. listopada.

Tvrtka Duplico traži novog kolegu za njihov brzorastući ICT sektor, koji bi bio odgovoran samostalno pružati podršku za ispisna rješenja klijentima i interno kod poslodavca. Preciznije, tragaju za Serviserom ispisnih rješenja (m/ž). Kako bi te potaknuli na prijavu, nude ti dopunsko zdravstveno osiguranje, Moontop benefite, nagrade za radne rezultate, prigodne isplate i poklon za novorođeno dijete, edukacije i stručna usavršavanja te koješta drugo. Prijave primaju do 27. listopada.

Kvantitativac si koji voli kritički promišljati, a raditi u strukturiranom okruženju? Ovo je prilika za tebe! Zagrebačka banka zapošljava na radnom mjestu Analitičar za validaciju modela (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude širok izbor edukacija, fleksibilnost u radu, mentoring i strukturirano uhodavanje u posao, mogućnost napredovanja i razvoja te odličnu ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života. Ako su te zainteresirali, javi im se do 2. studenog.

Adriagate je vodeća tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za privatni smještaj. Svoju uspješnu priču pričaju još od 2001. godine, neprestano ulažući u poslovanje, djelatnike i brend. Trenutno tragaju za Sistem administratorom (m/ž), a njihova ponuda uključuje: bonuse za radne rezultate, dodatne dane plaćenog dopusta, jubilarne nagrade, multisport program pogodnosti, ravnotežu između poslovnog i privatnog života te sjajnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 29. listopada.