TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT-ju? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju i što nude

16.10.2023 u 12:54

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Maistra Hospitality Group traži IT entuzijaste! Imaš iskustva u optimizaciji i uvođenju novih poslovnih tehnologija/procesa i podršci u radu s poslovnim aplikacijama? Želiš raditi na digitalnim projektima uz korištenje najnovije tehnologije i najbolje prakse industrije? Odlično! Pridruži im se na poziciji: Specijalist za implementaciju i održavanje digitalnih rješenja (m/ž). Pružaju ti priliku za sudjelovanje u poticajnim projektima na suvremenim platformama uz atraktivna primanja, pogodnosti, bonuse te ugovor na neodređeno vrijeme, a prijave primaju do 21. listopada.

Misija Merkur osiguranja je pružiti klijentima cjelovitu sigurnost u svim fazama života putem inovativnih osiguranja i najboljeg savjetovanja na području brige o zdravlju, osiguranja života i zaštite osobne imovine. Radi jačanja Službe Informacijskih tehnologija, zapošljavaju na poziciji: Stručni suradnik u informacijskim tehnologijama (m/ž). Nude ti stimulativni paket primanja, fleksibilno radno vrijeme, kontinuirano obrazovanje i stručno usavršavanje te odlične kolege. Javi im se najkasnije do 22. listopada.

Poznaješ informatičke tehnologije i sigurnosne koncepte koji se koriste u digitalnom poslovanju? Imaš iskustvo u istraživanju i analizi potencijalno prijevarnih transakcija na digitalnim kanalima? Odgovorna si, proaktivna i komunikativna osoba? Ne traži dalje! Pridruži se Erste banci u ulozi Višeg specijalista za kibernetičke prijevare (m/ž). Očekuju te rad u mladom i dinamičnom timu, osobni mentor i buddy, ravnoteža privatnog i poslovnog života, redoviti sistematski pregledi, božićnica, uskrsnica, regres i dar za dijete te drugačija i afirmativna poslovna kultura. Javi im se najkasnije do 20. listopada.

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja gotovo 3500 zaposlenika, većinu iz STEM područja, a trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: 5G Telecom Systems Architect (m/ž). Njihova ponuda uključuje priliku za rad u inspirativnom radnom okruženju u kojem možeš razvijati svoju karijeru, godišnje nagrade u skladu s poslovnim uspjehom i individualnim doprinosom, poticajne bonuse, redovite liječničke preglede i fleksibilno radno vrijeme. Javi im se do 1. studenog.

U potrazi si za novim poslovnim izazovima? Želiš raditi u međunarodnoj kompaniji koja će ti pružiti stabilno okruženje i priliku za osobni rast i razvoj? Ne traži dalje! Calzedonia Digital zapošljava na poziciji: Front - End Web Developer (m/ž). Nude ti izazovne digitalne projekte, bonuse i rad od kuće uz fleksibilno radno vrijeme za bolju ravnotežu između posla i privatnog života. Također, osigurana je sportska kartica za podršku zdravlju, povoljnosti u trgovinama Calzedonia, Intimissimi, Tezenis i Falconeri te mjesečna naknada za hranu, a prijave primaju do 21. listopada.