ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo tko nudi plaću od 15.000 kuna

14.03.2022 u 14:17

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled najnovijih oglasa za posao u IT sektoru

CETITEC GmbH je vodeći stručnjak za razvoj softverskih proizvoda za automobile. Njihov tim broji više od 100 kvalificiranih djelatnika, a ta brojka uskoro će narasti. Naime, tvrtka zapošljava na radnom mjestu više radnih mjesta, a novim kolegama nude zanimljivu i izazovnu ulogu u visoko motiviranom i talentiranom timu, konkurentnu plaću, osobni i profesionalni razvoj te ugodno radno okruženje. Svoj životopis im pošalji do 9. travnja.

Tražiš izazovnu ulogu koja će ti omogućiti razvijanje tvojih vještina? Strastveno pratiš razvoj tehnologije i stalno nastojiš učiti nove stvari? Posjeduješ minimalno 2 godine profesionalnog iskustva u razvoju PL/SQL-a? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat/kinja za radno mjesto Oracle Developer (m/ž) u TIS Grupi. Nude ti mirno radno okruženje, izvrsnu ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, profesionalni rast i razvoj te priznanje i nagradu za dobro odrađen posao. Oglas ostaje aktivan do 19. ožujka.

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja preko 3500 zaposlenika, većinu iz STEM područja. Kako bi dodatno osnažili svoje timove u Zagrebu i Osijeku, trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Frontend developer (m/ž). Nude ti priliku za rad u inspirativnom radnom okruženju u kojem možeš razvijati svoju karijeru, godišnje nagrade u skladu s poslovnim uspjehom i individualnim doprinosom, poticajne bonuse, redovite liječničke preglede, topli obrok i fleksibilno radno vrijeme. Svoj životopis im pošalji do 19. ožujka.

Kontinuirano rastu i otvaraju nove poslovnice. Ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao Poslodavac su briga za radnike, što uključuje usavršavanje, edukacije i osobni razvoj, a sve u ugodnoj radnoj atmosferi. Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu System administrator-junior (m/ž). Javi im se do 20. ožujka.

U sklopu Razvojne agencije Daruvar osnovat će se Centar robotike i programiranja unutar kojeg će djelovati Edukacijski centar robotike i programiranja koji će provoditi edukacije i osposobljavanja. Kako bi osnažili postojeći tim, agencija zapošljava Suradnika za edukaciju (m/ž) koji će držati teorijske edukacije te praktične vježbe iz područja robotike i programiranja. Nude ti plaću u rasponu od 14.000 do 15.000 kuna te stalan posao. Javi im se do 10. travnja.