EPIC ČASTI

Tražite izvrsnu grafičku avanturu za vikend? Ugrabite The Lion's Song potpuno besplatno

14.05.2021 u 10:45

Bionic
Reading

Poznati online dućan u sklopu tjedne promocije nudi interesantnu grafičku avanturu o umjetnicima i znanstvenicima na početku 20. stoljeća. Igra će biti dostupna do idućeg četvrtka

Epic je u sklopu već tradicionalne akcije krajem tjedna ponudio još jednu besplatnu igru. Ovog će vikenda igrači moći ugrabiti The Lion's Song, narativnu avanturu smještenu na početak 20. stoljeća gdje glavnu ulogu preuzimaju austrijski umjetnici i znanstvenici.

Igrači će tijekom četiri epizode pobliže upoznati glavne likove i otkriti dublji uvid u njihove osobne borbe s kreativnošću i inspiracijom. Pomoći će im donijeti važne odluke koje će dovesti do eventualnog uspjeha ili neuspjeha te vidjeti kako im se životi isprepliću na pragu iznimno turbulentnog dijela moderne ljudske povijesti.

Ako do danas niste preuzimali besplatne igre preko Epica, podsjećamo da vam za to treba otvoreni Epic račun. Sve što trebate napraviti nakon toga je otići na stranicu igrei preuzeti ju - ona će u vašoj kolekciji ostati zauvijek, bez obaveze za instalacijom.

The Lion's Song će ostati besplatan do četvrtka 20. svibnja.