TEHNO PREPORUKA

Tražite izvrsne mozgalice koje možete zaigrati na smartfonu? Imamo tri prijedloga

19.08.2022 u 07:16

Bionic
Reading

Izabrali smo tri mobilne videoigre u kojima ćete, ako želite pobijediti, morati malo promućkati dobrim starim mozgom

Za razliku od brzih arkada, beskonačnih mobilnih jurilica i bezbroj varijacija žanra battle royale, mozgalice su oduvijek odisale nekim šarmom. Najveći plus je, pretpostavljamo, da predstavljaju sadržaj u kojem će se pronaći svi osim najnestrpljenijih mališana.

Ako tražite super brze mozgalice koje možete završiti u pet minuta ili manje, donosimo tri prijedloga koje jednostavno morate isprobati.

Wordle

Ako još niste zaigrali Wordle, a volite enigmatiku, ne znate što propuštate. Riječ je o super jednostavnom viralnom hitu u kojem svakog dana dobijate tajnu riječ, a cilj vam je, u maniri Vješala, otkriti rješenje u minimalnom broju poteza. Igru je ubrzo nakon izlaska i velikog uspjeha otkupio New York Times, pa ju, eto, od tad možete igrati samo preko njihove službene stranice. Wordle radi na skoro svakoj platformi s preglednikom, a možete ga pokrenuti ovdje.

Kitty Letter

Izvor: Društvene mreže / Autor: Exploding Kittens, Inc

Kitty Letter je igra u kojoj pokušavate rasplesti riječi i te riječi pretvoriti u krdo mačaka koje šaljete na susjedovu kuću. Kitty Letter se igra u više igrača, a razvio ju je autor Exploding Kittensa.

Ako vam se ne igra protiv drugih igrača, tu je i način igre za jednog igrača. Kitty Letter je besplatan i možete ga preuzeti za iPhone ili Android.

Alphabear 2

Izvor: Društvene mreže / Autor: Spry Fox

Alphabear 2 je nastavak hit slagalice iz 2015. u kojem slažete razne engleske riječi na ploči. Kad koristite susjedna slova, nastat će medvjedi - čim više slova koristite, medvjedi će biti veći, a vi ćete zaraditi više bodova. Kad dosegnete dovoljno bodova, dobit ćete medvjeda kojeg možete spremiti u trajnu kolekciju te koristiti kao pojačanja u nadolazećim igrama - oni povećavaju broj zarađenih bodova, produljuju vrijeme igre, smanjuju ili povećavaju koliko često dobijate nova slova i tako dalje.

Ako vam ovo zvuči zanimljivo, preuzmite igru na Play Storeu i App Storeu potpuno besplatno.