zapošljavanje

Tražite bolji posao? Provjerite nove zanimljive IT oglase

23.08.2021 u 11:44

Bionic
Reading

U suradnji s portalom Moj Posao donosimo pregled ovotjednih oglasa

Sberbank je moderna univerzalna banka s više od 170 godina dugom tradicijom poslovanja i jedna od najbrže rastućih i najprofitabilnijih institucija na svijetu. Kako bi nastavili s rastom, banka je u potrazi za pojačanjem na poziciji: Backend developer/projektant programer (m/ž). Od kandidata očekuju izražene analitičke sposobnosti i poznavanje razvojnog ciklusa, minimalno dvije godine iskustva na sličnim poslovima te izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Rok za prijavu ističe 25. kolovoza.

Privredna banka Zagreb d.d. nije samo banka - nego i centar za razvoj inovativnih tehnologija i digitalnih rješenja. Ambiciozne i motivirane osobe koje žele napraviti novi korak u karijeri u Informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, mogu im se pridružiti na sljedećem radnom mjestu: Java developer (m/ž). Nude ti priliku za profesionalno usavršavanje i napredovanje kroz rad u dinamičnom okruženju i na izazovnim projektima. Javi im se do 25. kolovoza.

Kao dio IBM iX mreže, tvrtka ecx.io je usmjerena na razvoj digitalnih platformi za najrazličitije industrije, uvijek gledajući prema naprijed u budućnost. Pitaš se koji je najbolji dio cijele te priče? Čvrsti i složni timovi zaposlenika! Ako im se želiš pridružiti, to možeš učiniti do 31. kolvoza, prijavom na natječaj za radno mjesto Senior Java Developer (m/ž), a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s barem 3 godine radnog iskustva u razvoju Java-e.

EPTI je komercijalno vođena globalna tehnološka tvrtka koja isporučuje cjelovite projekte od ideje i planiranja, preko dizajna i ispitivanja do isporuke. Trenutno su u potrazi za pojačanjima na pozicijama: Senior React Native Developer (m/ž) i Senior.NET Developer (m/ž), a novom kolegi nude okruženje u kojem je moguće napredovati i razvijati nove vještine, rad na zanimljivim projektima, fleksibilne uvjete rada, topli obrok i sjajne kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se do 27. kolovoza.