NAGRADNJAČA

Tko je osvojio temeljiti udžbenik za Adobe Flash CS4

25.01.2010 u 14:59

Bionic
Reading

Tportal.hr poklanja svojim čitateljima tri primjerka najnovijeg udžbenika za Adobe Flash CS4, koji je izašao u izdanju nakladničke kuće Dobar plan i Knjizare.hr

Knjizara.hr izdavački je projekt objavljivanja informatičke literature potrebne IT profesionalcima, razvojnim inženjerima, programerima, grafičkim dizajnerima, web dizajnerima i brojnim pripadnicima široke publike koja želi naučiti koristiti računalo.

Adobe Flash jedna je od tehnologija koje su ostavile najdublji trag u razvoju interneta. Prve stranice s Flash animacijama pojavile su se 1996. godine i otad je Flash najpopularnija tehnologija za dodavanje animacija i interaktivnih efekata na web stranice. Osim za web animacije, koristi se i za izradu crtanih filmova, oglasa i komponenata za ugradnju na web stanice te u zadnje vrijeme i za razvoj bogatih internetskih aplikacija.

Adobe Flash CS4 Professional učionica u knjizi dio je edicije 'Učionica u knjizi' koju čine naslovi napisani u suradnji sa stručnjacima iz tvrtke Adobe. I ovu knjigu napisao je Adobeov kreativni tim – dizajneri, autori i urednici koji blisko surađuju sa programerima koji rade na razvoju aplikacija, čime je osigurana kvalitetna prezentacija mogućnosti i učinkovito predstavljanje tehnika rada. Knjiga je namijenjena osobama koje se prvi put susreću s programom Flash i žele upoznati tehnike računalne 2D animacije te korisnicima koji već imaju određeno predznanje i žele ga unaprijediti.

S pratećim CD-om koji sadrži sve datoteke potrebne za svladavanje lekcija, ova knjiga je odličan priručnik za učenje Flasha. Obrađuje sve temeljne tehnike crtanja i izrade animacija u Flashu i stvara kvalitetnu osnovu za buduće proširivanje znanja.

Nagradu su osvojili:

Željka Perković
Ivan Jović
Ivana Zoretić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.

Tportal Hr on Facebook