IMA SE, MOŽE SE

Tinder zarađuje više od svih ostalih aplikacija, u čemu je tajna?

05.09.2017 u 13:05

Bionic
Reading

Od sad je službeno: Tinder zarađuje više od svih drugih aplikacija na App Storeu, a nadmašio je čak i Candy Crush Sagu i Netflix (!)

Poznata aplikacija za dejting dosegla je vrh top lista zahvaljujući uvođenju nove plaćene usluge 'Tinder Gold'. Ovo je zbilja veliko dostignuće uzmemo li u obzir brojne konkurente s kojima se Tinder svakoga dana nosi. Podsjetimo, Tinder Gold omogućuje korisnicima da vide tko ih je lajkao bez da provode sate listajući brojne profile.

Nova značajka 'Likes You' koja dolazi u sklopu Tinder Golda ubrzava digitalni dejting tako da korisnicima dopušta da vide tko ih je lajkao. Popularni Tinder već je dugo vremena besplatan, a njegova verzija 'Tinder Plus' koju se plaćalo dala je korisnicima opciju 'premotavanja' neželjenih lajkova, kao i pregledavanje profila na udaljenim mjestima.

Premijska usluga po premijskoj cijeni

Tinder Plus u SAD-u košta 9.99 dolara, dok Tinder Gold košta 14.99 dolara. Uz ovo postoji i funkcija 'Tinder Boost' koja omogućuje 'skakanje ispred reda'. Uglavnom, Tinderu ide toliko dobro da se počeo i reklamirati, a njegova Gold usluga dostupna je u SAD-u, Argentini, Kanadi i Meksiku.

Tinderov reklamni spin glasi: 'Znamo tko ste. Živite u svijetu gdje svaka seknuda košta - gdje brzina znači upspjeh, gdje se stalno krećete i gdje ne smijete dopustiti da vas išta uspori. Pogotovo vaš Tinder. Zato smo smislili Tinder Gold, uslugu za pretplatnike koja nudi najekskluzivnije značajke: putovnicu, premotavanje unazuad, beskonačne lajkove, pet super lajkova dnevno, jedan boost mjesečno i niz moćnih kontrola.'

Dolazak Tinder Golda u Lijepu našu još nije najavljen, no sudeći prema uspjehu aplikacije u SAD-u, rekli bismo da će klijentelu sa svežnjevima novca u rukama definitivno pronaći i ovdje.

  • +3
iPhone 8 očekuje se 12. rujna Izvor: YouTube / Autor: Marques Brownlee