USPJEH ZAJAMČEN

Tinder Gold odaje kome se sve sviđate

31.08.2017 u 15:34

Bionic
Reading

Popularna aplikacija za traženje partnera u SAD-u je dobila nadogradnju koja vam za pet dolara mjesečno, prema istraživanju barem, 'olakšava život i donosi veći broj partnera'. Pa kud ćeš bolje?

Usluga nosi ime Tinder Gold, a od danas je dostupna u SAD-u. Tinder Gold i Likes You testirani su u Argentini, Australiji, Kanadi i Meksiku, a konačni rezultat konačno stiže na američki teritorij.

Problematični Tinder

Problem kod Tindera je oduvijek bio balansiranje samog gejming elementa Tindera i konkretne korisnosti Tindera. Oni koji su baš doslovno tražili nekog često su se zabijali u planine ljudi koji uslugu koriste samo kako bi ocjenjivali druge i potezali u lijevo ili desno zbog potezanja u lijevo i desno. Prije dolaska Likes Youa, jedini način na koji su korisnici Tindera zapravo mogli pristupiti svima koji ih lajkaju je da potegnu desno - na apsolutno svakome.

Blokada prevelikog broja poteza u desno to je donekle sanirala, no Likes You je super zato jer na konto znatiželje zarađuje na brojnim korisnicima. Kompanija, naime, tvrdi da se na Tinderu desi 1.6 milijardi swipeova iliti poteza dnevno. 

Mnogo potencijalnih, malo vremena

'Neki od naših korisnika provode puno vremena swipeajući i razgovarajući s drugim ljudima, no otkrili smo da mnogo njih zapravo želi maksimalizirati vrijeme koje mogu provesti uz aplikaciju - zbog čega smo i uveli Likes You' rekao je glavni direktor proizvoda Brian Norgard. 'Tinder Gold pretplatnicima nudi zabavu potezanja prema lijevo ili desno u kombinaciji sa učinkovitošću i mogućnošću da vide tko je njih 'povukao na desno'. 

Tinder Gold uključuje brojne funkcije Tindera Plus poput putovnice, prematanja unazad, beskonačne količine lajkova, pet superlajkova dnevno, jedan boost mjesečno te mnoge druge kontrole profila. Premda cijena usluge još nije do kraja formirana, ona trenutno iznosi 4.99 dolara mjesečno. Tinder naglašava da je korištenje Tinder Golda u testnim zemljama polučili 60 posto većim uspjehom pri traženju partnera u odnosu na korisnike besplatnog Tindera.

Kada će ova usluga doći u Hrvatsku? Trenutno nije poznato.