VIRTUALNO NAPUCAVANJE

Superhot VR dolazi ekskluzivno na Oculus Rift

05.06.2016 u 10:05

Bionic
Reading

Švedski inovativni FPS u kojem vrijeme teče samo kada se vi krećete postao je kultni hit te je bilo samo pitanje vremena kada će autori početi razmišljati o portu za VR

Još prije izlaska igre na PC-ju, Superhot tim bio je poprilično zainteresiran za adaptaciju igre za virtualnu stvarnost. Ovaj san uskoro bi mogao postati stvarnost, s obzirom na to da su Oculus i Facebook pokazali velik interes za igru.

Mali minus je u tome što, barem u trenutnom stadiju, igra neće izaći na konkurentnom HTC Viveu te će, prema svemu sudeći, biti ekskluziva za Oculus.


Otimanje za tržište kojem svjedočimo nije ništa novo. Naoko nepotrebne ekskluzive nekih launch naslova donekle su podigle pitanja radi li se o prisilnom segmentiranju tržišta ionako skupih periferija, no hej - Facebook i Valve očigledno u vidu imaju projekcije razvoja tržišta igara za VR kakvo mnogi ni ne sanjaju.

Bilo kako bilo, Superhotova adaptacija za VR prvo će izaći na Oculus Riftu te se samo nadamo da nam od mahnitog mlataranja palicama i pucaljkama tijekom igranja neće pozliti.

Što mi mislimo o Superhotu, saznajte iz naše recenzije