PREPARE TO - DINE

Što nam to kuhaju tvorci serijala videoigara Dark Souls?

17.04.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Igra će, sudeći prema autorima, biti točno ono što smo očekivali od proizvođača nekih od najtežih igara na svijetu, no ovoga puta prva promocija stigla je uz dozu cinizma

Jedan od najozloglašenijih serijala videoigara, poznati Dark Souls, ima slogan 'Prepare to die' odnosno 'pripremite se za umiranje', što, iskreno, nije baš predaleko od istine. Igra je nemilosrdna, izazovna i nerijetko frustrirajuće teška. Njihov novi dosad nenajavljeni naslov ima slogan 'Prepare to dine' odnosno 'pripremite se za objed', što može značiti nekoliko stvari.

Za početak, moguće je da se From Software odlučio našaliti s beskonačno mračnim svijetovima u kojima se njihove igre odvijaju. Također, dosta je izgledno da u novoj igri preuzimamo ulogu vampirice koja se, među ostalim, hrani svojim neprijateljima. Nije vam jasno odakle nam ta ideja? Pogledajte prvi teaser i sve će vam biti jasno.

Prepare to dine! Izvor: Društvene mreže / Autor: Bandai Namco

Bandai Namco je nakon izlaska posljednjeg DLC-a za treći Dark Souls proglasio kraj razvoja naslova za tu igru, što znači da je došlo vrijeme za nove horizonte. Mračni negativci? Krvoločna heroina? Pank-goth estetika? Dajte to ovamo!

Nadamo se da će japanski proizvođač uskoro ponuditi više informacija o tom uzbudljivom novom naslovu.