KONFERENCIJE

Stiže treća Digitalna (R)evolucija, evo što možete očekivati

30.01.2020 u 15:53

Bionic
Reading

Cilj konferencije je ukazati sudionicima gospodarskog života u Hrvatskoj na važnost promjena i korištenja mogućnosti koje donosi digitalna transformacija kako bi se unaprijedilo poslovno okruženje

U srijedu, 5. veljače, u prostorijama Laube u Zagrebu bit će održano treće izdanje konferencije udruge HUP-ICT Digitalna (R)evolucija.

Cilj konferencije je ukazati sudionicima gospodarskog života u Hrvatskoj na važnost promjena i korištenja mogućnosti koje donosi digitalna transformacija kako bi se unaprijedilo poslovno okruženje.

bogati i uspješni

Od Melinde Gates do Mirande Kerr: Tko su i čime se bave žene i muževi nekih od najmoćnijih ljudi informatičkog svijeta

Pogledaj galeriju

Tijekom konferencije stratezi i kreatori digitalne ekonomije osvrnut će se na stanje digitalne transformacije i konkurentnosti u Hrvatskoj te otkriti što se može napraviti za razvoj i privlačenje talenata koji su tvrtkama potrebni u digitalnom dobu.

Pojasnit će se što može donijeti pametno korištenje novih tehnologija, uz navođenje konkretnih primjera iz prakse. Svoja praktična iskustva podijelit će, između ostalih, Poliklinika Bagatin, oglasnik Njuškalo, Tokić autodijelovi, Neostar, kamp Polidor i Bluesun hoteli.

Također, bit će predstavljeni rezultati istraživanja provedenog među hrvatskim poduzetnicima.

Više: Digitalna (R)evolucija 3.0