prezentacija i druženje

Poslovni korisnici među prvima u Hrvatskoj testirali novu liniju Samsung Galaxy S10 uređaja

18.03.2019 u 14:29

Bionic
Reading

Nastavlja se uspješna suradnja Samsunga i Hrvatskog Telekoma, a ovaj put u obliku premijernog predstavljanja nove serije Galaxy modela uređaja za poslovne korisnike HT-a. Prezentacija i druženje održani su u poslovnim prostorima Hrvatskog telekoma - Sky Officeu u Zagrebu. Više od pedeset poslovnih korisnika iz svih segmenata imalo je priliku iz prve ruke provjeriti što nudi nova serija Galaxy S10 modela. U ugodnom okruženju, korisnici i njihovi prodajni menadžeri uvjerili su se u izvrsne performanse nove linije, a predstavljena su 3 modela – S10, S10+ i S10E u inovativnim bojama

Na kratkoj prezentaciji novih funkcionalnosti bilo je teško nešto izdvojiti jer je S10 linija dizajnirana da se istakne i izdvoji. Kamera ubačena u zaslon, ultrazvučni skener otiska prsta, zaslon sa zaštitom za oči, 24-satna inteligentna baterija, još bolje bežično punjenje, dual sim hibridna kartica te otpornost na vodu i prašinu samo su neke od mnogobrojnih performansi ove nove linije. Novost je svakako i proširiva memorija za pohranu čak do 1,5 TB koja će neupitno oduševiti buduće vlasnike ovih modela.

Samsung testiranje Izvor: Promo fotografije / Autor: HT

Prezentacija je zaokružena i odličnim nagradnim natječajem za sve prisutne korisnike. Najsretniji korisnik postao je vlasnik ručnog sata Samsung Galaxy Watch 46 LTE Silver u vrijednosti od 2500 kuna.

Posebno iznenađenje za svakog kupca uređaja iz nove Galaxy S10 serije jest i poklon u obliku posebne maske s LED svjetlima koja se aktiviraju kad korisnik zaprima poziv.

I ovom prilikom suradnja Samsunga i Hrvatskog Telekoma se pokazala uspješnom, a korisnici su dokazali da su veliki ljubitelji Samsung modela.