Predbilježite se!

Stiže novi Huawei P10 i vrijedni pokloni za najbrže!

30.03.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Predbilježite se za novi Huawei P10 do 31. ožujka i uz kupljeni uređaj na poklon ćete dobiti vrijedne dodatke!

Huawei P10 i P10 Plus, dugo iščekivani noviteti u P obitelji uređaja, spoj su prekrasnog dizajna, napredne tehnologije i najnovijih softverskih dostignuća. Dolaze u atraktivnim novim bojama, a opremljeni su novom prednjom i stražnjom Leica kamerom s najsuvremenijim značajkama snimanja portretnih fotografija i Leica prednjom kamerom  za snimanje savršenih selfieja.

Uređaji u Hyper Diamond-Cut izvedbi bit će dostupni u bojama Dazzling Blue i Dazzling Gold. Uređaji u brušenoj izvedbi bit će dostupni u bojama Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black i Prestige Gold, a boja Ceramic White bit će dostupna u izvedbi s visokim sjajem.

Nastavljajući tradiciju prepoznatljivog dizajna P serije, Huawei P10 je elegantan i tanak uređaj debljine svega 6,98 mm što jamči ugodno držanje u ruci. Obje izvedbe s 5,1–inčnim i 5,5-inčnim zaslonom dolaze s Corning Gorilla 5 zaštitom stakla te uskim rubovima, dok Huawei P10 Plus ima 2K zaslon za više detalja.

Samo za najbrže kupce na poklon stižu vrijedni dodaci         

Novi Huawei P10 u ponudu Hrvatskog Telekoma stiže 3. travnja, a ukoliko se ovdje predbilježite do 31. ožujka uz kupljeni uređaj očekuju vas vrijedni pokloni: prijenosni quick charge adapter, USB-C adapter, SuperCharge auto punjač, SuperCharge kabel i tripod stalak + selfie stick!